Gündem

 Fenerbahçeliler Tarafından Yaptırılan Gaziler Çeşmesi Törenle Açıldı

Bigalı Fenerbahçeliler tarafından yaptırılan Gaziler Çeşmesi, yoğun bir katılımın olduğu törenle hizmete açıldı.

Bir çok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirilen Biga Fenerbahçeliler Derneği, yine ilçenin ihtiyaçlarına destek olacak bir projenin açılışını gerçekleştirdi.  Biga Fenerbahçeliler Derneği tarafından Biga Avcılar Parkının yanında yaptırılan Gaziler Çeşmesinin açılış düzenlenen törenle gerçekleştirildi. 
Görkemli açılışa Biga Kaymakam Mutafa Can, Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Ak parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, CHP İlçe Başkanı Atilla Diren, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, MHP İlçe Başkanı Sadettin Saat, Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Av. Arda Bozkurt, Biga Fenerbahceliler Şube Başkanı Şadan Doğan, Gaziler ve çok sayıda taraftar katıldı.
 Açılış töreni Saygı Duruşu İstiklal Marşının Okunmasından sonra Yapılan Konuşmalarda İlk Konuşmayı Biga Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Av. Arda Bozkurt yaptı, Bozkurt Daha önce Şehitler çeşmesi yapıldığını bu kez de Gaziler Çeşmesi yaptıklarını dile getirerek Gaziler Çeşmesi Biga’ya hayırlı olmasını diledi. Biga Fenerbahceliler Şube Başkanı Şadan Doğan ise yaptığı açıklamasında “güzel bir eser oldu emeği geçenleri kutluyorum” dedi.
Belediye Başkanı Bülent Erdoğan Biga Fenerbahceliler Dernek yönetimini kutluyorum böylesine bir eser meydana ortaya koymalarından dolayı tebrik ediyorum dedi.   Kaymakam Mustafa Can ise yaptığı açıklamasında “ yapılan her güzel hizmet önemlidir Biga Fenerbahçeliler Dernek yönetimini kutluyoru böyle bir eseri ilçeye kazandırdıkları için” dedi. Yapılan konuşmaları ardından Bigalı Fenerbahçeliler tarafından yaptırılan Gaziler Çeşmesi, dualarla hizmete açıldı.

Şerife Erdem