Gündem

Dayanışma Bu Olsa Gerek…

Binlerce kilometre yol alıp, Baro Hizmet binası açılışlarında yer alan Çanakkale Barosu Başkanı Av. Şarlan, Şanlıurfa ve Batman’ da ki meslektaşlarının mutluluğunu paylaştı.

Çanakkale Barosu ADINA DAVETLİ OLDUĞU BİNLERCE KİLOMETRE UZAKLIKTAKİ İKİ KENTE, ŞEHİTLER DİYARININ selamını da taşıyan Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, Şanlıurfa ve Batman Baroları'nın Hizmet Binalarının açılış törenlerinde, yaşanan mutluluğa ortak oldu.
 
 
Şanlıurfa ve Batman’ da gerçekleşen  açılış törenlerine, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Birlik Yöneticileri ve birçok Baro Başkanı da katıldı.
  
Çanakkale Barosu Başkanı Av. Şarlan, ‘Uzak demeyip, davete icabet ettik. Şanlıurfa ve Batman'da bulunan Baro Başkanı arkadaşlarımız ile meslektaşlarımızla Türkiye gündemine ilişkin de görüş–alış verişinde bulunduk” diye konuştu.
 
Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, Şanlıurfa Barosu Başkanı Av. Hikmet Delebe ve Batman Barosu Başkanı Av. Ahmet Sevim'i yeni makamlarında ziyaret ederek, şehitler diyarının selamlarını götürdüklerini de sözlerine ekledi.