ASAYİŞ

Çan’da Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetim Devam Ediyor

Vakaların tavan yaptığı Çanakkale’de Vakaların en çok görüldüğü ilçelerden biri olan Çan İlçesinde dinamik denetimler devam ediyor.

Vakaların tavan yaptığı Çanakkale’de Vakaların en çok görüldüğü ilçelerden biri olan Çan İlçesinde dinamik denetimler devam ediyor. Kaymakamlık bünyesinde oluşturulan  denetim ekipleri gece gündü İlçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

2020 yılının başında Çin’de meydana gelerek dünyaya yayılan Ülkemizde de Bir buçuk yıla yakın bir süreyi geride bıraktığımız Koronavirüs ile mücadele sürerken Haftalık vaka sayısı artışında Çanakkale Türkiye birincisi olurken getirilen dinamik denetim çalışmaları ile İl Genelinde vakaların sıfıra indirilmesi için çalışmalar ve denetimler devam ediyor. Vakaların en çok arttığı Çan İlçesinde de denetimler gece gündüz devam ediyor. Çan Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan Denetim ekipleri hem esnafı hem de vatandaşları uyarıyor.

Çan İlçesinde Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetim faaliyetleri kapsamında denetim ekipleri market, manav, kasap ve kuruyemişçi esnaflarına gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerinde,  esnaflara  ve vatandaşlara uyulması gereken tedbirler ile ilgili bilgiler verildi. Maske, mesafe, hijyen kurallarına uymaları gerektiğini söylediler ve uyarılarda bulundular . Gece gündüz uygulama noktalarında denetimlere devam eden kolluk kuvvetlerimizde araç sürücülerini uyarıyor izin belgelerini kontrol etmeye devam ediyor.

"Haydi Çan Birlikte Başarmalıyız " sloganı ile vatandaşlara çağrılar da gerçekleştirilirken Koronavirüs ile mücadelenin en etkili ve bilindik Maske, Mesafe  ve Temizlik kurallarına uymak için vatandaşlar sık sık uyarılıyor.

İsmail Şen