Gündem

HODRİ MEYDAN ÇEKTİ, OLACAĞI SÖYLEDİ; 'DÜKKANI KAPATMAK ZORUNDA KALIRSIN...'

Partisi'nin 15. il Başkanlığını Çanakkale'de açan ve Eylül ayına dek, Türkiye genelindeki il Başkanlık asıyını 50' ye çıkaracaklarını söyleyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, düzenlediği mitingde CHP'ye çattı.

İnce, CHP liderine seslendi; "Beraber televizyona çıkalım, ben CHP’den neden ayrıldım. Milletin gözünün önünde bir tartışalım. Kim haklıymış görelim. Millet kime hak verirse, kabul, kapatırız dükkânı canını sıkma. Ama emin ol sen dükkanı kapamak zorunda kalırsın.”

İNCE’DEN İNCEYE,
MUHALEFETE MUHALEFET...!
Partisi'nin 15. il Başkanlığını Çanakkale'de açan ve Eylül ayına dek, Türkiye genelindeki il Başkanlık asıyını 50' ye çıkaracaklarını söyleyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, düzenlediği mitingde CHP'ye çattı.

Sözü, İktidarın da sık dile getirdiği 'Tipik CHP zihniyeti..demeye getiren İnce şöyle dedi:
"KAFAYA BAKIN KAFAYA...!"
Cumhuriyet meydanında partililerine seslenmeden önce, Sosyal mesafe kurallarına uyulmasını isteyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce;
"2018’de CHP Cumhurbaşkanı adayı iken günde 3 ilde miting yapıyordum. O günlerde CHP Genel Başkan Yardımcısı, iki yardımcı,  kim olduklarını biliyorum. Halk TV Genel Müdürü’nü arıyorlar ve 'Muharrem İnce’yi fazla çıkarıyorsun televizyona, başımıza bela edeceksin'diyorlar.
Kafaya bakın kafaya. Aday benim zaten kimi çıkaracak. Bu CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı sizce bana oy vermiş midir? Bnce vermemiştir..." dedi.

--------------------------------
ÇANAKKALE' DEN, CHP' YE  ÇATTI
"ADAY BENİM,  EKRANA ÇIKARMA DİYORLAR..."
-------------------------------

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, Çanakkale'den CHP' ya çattı. Sözü; İktidarın  sık dile getirdiği; 'Tipik CHP zihniyeti..' demeye getiren İnce şöyle dedi: "KAFAYA BAKIN KAFAYA...!"
Partisi'nin 15. il Başkanlığını Çanakkale'de açan ve Eylül ayına dek, Türkiye genilendeki il Başkanlık asıyını 50' ye çıkaracaklarını söyelyen Memleket Partisi Genel başaknı Muharrem İnce, düzenlediğ mitingde CHP' yi sert ifadeler ile eleştirdi.
Kendisine oy vermediğini bildiği CHP Genel başkan yardımcısı olduğunu söyleyen İnce, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ise ekran için hodri meydan çekti.
İl Başkanılğı açılışı ardından, çarşı caddesinde vatandaşlarla buluşan İnce, ardından da davufl zurha eşliğnide miting düzenrleyeceği alana gledi.
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) platformu temsilcileri, İnce' ye yaşadıkları zorlukları ayak üsta nlataıp, açkıtkalrı pankzart önünde hatıra fotoğrafı çektirdi ve EYT' liler için destek istedi.
Ezan saatini bekelyen ve ezanın okunması ardından mitingde partililerine hitap eden Muharrem İnce, CHP' ye dikkat çeken ifdaeler ile yüklendi.

KAFAYA BAKIN KAFAYA...
"2018’de CHP Cumhurbaşkanı adayı iken günde 3 ilde miting yapıyordum. O günlerde CHP Genel Başkan Yardımcısı, iki yardımcı, kim olduklarını biliyorum. Halk TV Genel Müdürü’nü arıyorlar ve Muharrem İnce’yi fazla çıkarıyorsun televizyona, başımıza bela edeceksin diyorlar.
Kafaya bakın kafaya. Aday benim zaten kimi çıkaracak. Bu CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı sizce bana oy vermiş midir, bence vermemiştir.
Şimdi ben partiden ayrılmakla ne kadar doğru bir iş yaptım buradan belli. Bu adamlarla siyaset yapılır mı?,  kendi partisinin Cumhurbaşkanı adayı için,  'ya bunu fazla televizyona çıkarmayın' diyen bir adam sandıkta oy vermez. Onun için çalışmaz, gereğni yapmaz.." vurgusu yapıp, hnayli çarpıcı ifdaler ile CHP' ye yüklenen İnce, şöyle devcam etti;

İŞGAL EDİLDİ ORASI...
"Onun için işgal edildi orası dedim. Atatürk’ün ilkelerini yaşatan parti Memleket Partisidir. Hepinizi buraya davet ediyorum. 

BU NASIL AHLAK...AFİŞ DAĞITMADILAR, OY VERMEDİLER..
HAKKIMI HELAL ETMİYORUM...
Bu nasıl bir ahlak nasıl bir siyaset anlayışı nasıl particilik. Bunlar benim afişlerimi dağıtmadılar. Sandıkta oy vermediler. Sandığa sahip çıkmadı. Sandığa gözlemci koymadılar. Sistemleri çöktü, bana bilgi veremediler. Bunlar da benim hakkım var. Bunlara hakkımı helal etmiyorum. "

CHP' LİDERİNE HODRİ MEYDAN..
"EKRANA KARŞIMA ÇIK, NEDEN AYRILDIM ANLAT...."
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na canlı yayında, karşısına çıkma çağrısı yapıp, adeta hodri meydan çeken İnce;
"Bugünlerde Sayın Kılıçdaroğlu sıkça söylüyor, Sayın Erdoğan gel televizyonda tartışalım diyor.

DÜKKANI KAPATMAK ZORUNDA KALIRSIN...
Benim de bir teklifim var. Sayın Kılıçdaroğlu, beraber televizyona çıkalım, ben CHP’den neden ayrıldım. Milletin gözünün önünde bir tartışalım. Kim haklıymış görelim. Millet kime hak verirse, kabul, kapatırız dükkânı canını sıkma. Ama emin ol sen dükkanı kapamak zorunda kalırsın.”

Cuma Deren