Gündem

ÇASİAD'ın Yeni Yönetimi Ziyaretçilerini Ağırladı

Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği yeni yönetim kurulu ilk ziyaretçilerini ağırladı.

Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği yeni yönetim kurulu ilk ziyaretçilerini ağırladı.
 
Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı ve ÇASİAD Üyesi S.Kaya Üzen ve beraberindeki heyet, Ezine Spor Yönetim Kurulu Başkanı Efrail Sancar ve yönetim kurulu üyeleri, Çanakkale İŞKUR Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Çanakkale Baro Başkanı Av. Soner Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, Arb. Av. Hande Keskin Toprak ile Av. Murat Efe Temmuz ayında gerçekleştirilen ÇASİAD 15. Olağan Genel Kurul toplantısında yeniden başkanlığa seçilen Semih Başaran ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 
Çanakkale ve ülke gündeminin konuşulduğu ziyaretlerde, kent sanayisi ve ticaretine dair beklenti ve değerlendirmeler dile getirilip hukuki yansımaları hakkında görüşüldü. Çanakkale’de yürütülebilecek ortak faaliyetler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Gerçekleşen ziyaretlerde konuşan ÇASİAD Başkanı Semih Başaran dernek çalışmalarından ve projelerinden bahsetti. Çanakkale'nin gelişmesi ve istihdamın artması için birlikte hareket edilmesinin gerekliliğine vurgu yapan ÇASİAD Başkanı Semih Başaran “Bu dönemin yöneticileri olarak birlikte çalışarak, işbirlikleri yaparak Çanakkale’mizi çok daha iyi yerlere getirmenin mücadelesini vereceğiz” dedi.
 
ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı ve ÇASİAD Üyesi S.Kaya Üzen'e, Ezine Spor Yönetim Kurulu Başkanı Efrail Sancar'a, Çanakkale İŞKUR Müdürü Mehmet Uğur Yavuz'a, Çanakkale Baro Başkanı Av. Soner Aydın'a, Arb. Av. Hande Keskin Toprak ile Av. Murat Efe'ye teşekkür etti.