Gündem

4. Toplantısı Çtso’da Düzenlendi

4. olağan toplantısı; Çanakkale Valisi  İlhami Aktaş başkanlığında, Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğünün koordinasyonunda, Kamu kurumlarının müdürleri, dernek ve federasyon başkanlarının iştirakleri ile ÇTSO ev sahipliğinde düzenlendi. 

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun 2022 yılı 4. olağan toplantısı; Çanakkale Valisi  İlhami Aktaş başkanlığında, Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğünün koordinasyonunda, Kamu kurumlarının müdürleri, dernek ve federasyon başkanlarının iştirakleri ile ÇTSO ev sahipliğinde düzenlendi. 
  Yapılan açılış konuşmalarının ardından ÇOMÜ İletişim Fakültesi ve İŞKUR ortaklığında   düzenlenmesi planlanan “2.Çanakkale Troya Kısa Film Festivali” hakkında İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz YENGİN ve ÇASİAD’ın düzenleyeceği Troya Forum etkinliği hakkında ÇASİAD yönetim kurulu üyesi Özge ARETLİK birer sunum gerçekleştirdiler. Sunumların ardından söz alan İş ve Meslek Danışmanı Şeyda TOPUZ 2022 yılında gerçekleştirilen İŞKUR faaliyetleri konusunda kurulu bilgilendirdi. 2022 Temmuz-Ağustos-Eylül ayları denetim raporlarının kurula sunulması, yeni program ve kursların 2022 yılı Eğitim Planına eklenmesi, Ezine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde Gıda Teknolojileri Alanı ile Makine ve Tasarım Teknolojileri Alanı açılması, İlimiz Gelibolu ilçesi Armatör Yakup Aksoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gemi Yapımı/Gemi İnşa Alanına 2021-2022 ve 2022-2023 eğitim öğretim yılında 2 yıl üst üste öğrenci kaydı yapılmaması nedeniyle söz konusu alanın kapatılması, Çanakkale Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü bünyesinde “Çanakkale Adalet Mesleki Eğitim Merkezi” açılmasının kurul onayına sunulmasının ardından kurum ve kuruluş temsilcilerinin görüş ve önerilerini belirtmesiyle toplantı sona erdi.Burcu ERDAL