Gündem

Kent Konseyi Başkan Adayı  Fadıl Kurt’tan Vali İlhami Aktaş’a Ziyaret

Özellikle Çanakkale spor camiasının yakından tanıdığı,  yıllardır Çanakkale Kent Konseyi Spor  Meclisi Başkanlığını yürüten Fadıl Kurt, geçtiğimiz hafta Kent Konseyi Başkan Adaylığını açıklamıştı.

Fadıl Kurt seçime giden süreçte Vali İlhami Aktaş’ı da ziyaret ederek Kent Konseyi ile ilgili yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
20 Kasım’da gerçekleştirilecek Kent Konseyi seçimleri öncesinde Başkan adayları da bir bir belirleniyor. Görev süresini tamamlamadan istifa eden Evren Kızoğlu ve yönetim kurulundan boşta kalan Kent Konseyi Başkanlığı için geçtiğimiz hafta Fadıl Kurt ilk adaylığını açıklamıştı. Çanakkale spor camiasının yakından tanıdığı Fadıl Kurt, yıllardır Kent Konseyi Spor Meclisi Başkanlığını da yürütüyor.  Fadıl Kurt geçtiğimiz haftalarda yaptığı yazılı açıklama ile  20 Kasımda gerçekleştirilecek Kent Konseyi Başkanlığına aday olduğunu belirtmişti. Önceki gün Vali İlhami Aktaş’ı da ziyaret eden Kurt, projelerini ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  Valilik Makamında gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Çanakkale Valimiz Sn. İlhami Aktaş'ı makamında ziyaret ettim. Tanışma ziyareti şeklinde gerçekleşen bu görüşmede, Kent Konseyi ile ilgili düşüncelerimi ve neden aday olduğum konusunda ki bilgilerimi de paylaştım. Kabulleri ve zaman ayırdıkları için kendilerine çok teşekkür ederim. Cebim de kendime ait bir oy ile çıktım yola. İnanıyorum ki, o bir oyum'a her gün bir oy daha eklenecektir” dedi.
Cuma Deren