Gündem

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol  Adaletin Savunucusu Oldu

Bir yandan ana muhalefetin Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanlığını yürüten, bir yandan da Ankara Hukuk Fakültesini okuyan  Sibel Erol, Okulunu tamamladı.

54 yaşında  Avukatlık stajını da başarı ile tamamlayan  Erol, önceki gün Çanakkale Barosunda düzenlenen törenle ruhsatını alarak Avukatlık cübbesini giydi.  CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol, adaletin savunucusu oldu.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığını başarı ile yürüten Sibel Erol, bir yandan da Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitim görüyordu. Eğitimini tamamladıktan sonra staj tahsilini gerçekleştiren 54 yaşındaki Sibel Erol, stajını da başarı ile tamamlayarak Avukat olmaya hak kazandı.   Hem ailesini, partisini hem de yakın dostlarını  gururlandıran Erol, Çanakkale barosu tarafından düzenlenen Avukatlığa Kabul Töreni ile avukatlık mesleğine adım attı. Baro’da düzenlenen törenle   Avukatlık yemini eden Sibel Erol Avukatlık Cübbesini de giyerek  Ruhsatını da Çanakkale Barosu Başkanı Av. Hande Keskin’in elinden aldı.  Sibel  Erol’un azimli başarısına  ailesi, arkadaşları ve partileri de ortak olurken törene  Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural, CHP Çanakkale İl sekreteri Doğan Ateş, Çanakkale Belediye başkanı özel kalemi Sevil  Albay, Çanakkale Barosu eski başkanlarından Bülent Şarlan, CHP İl Kadın Kolları Üyeleri, CHP eski il Başkanlarından  İsmet Güneşhan, CHP il ve merkez ilçe kadın kolları üyeleri katıldı.  
Cumhuriyet halk partisi Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol avukatlık hayatına adım attığı Avukatlığa kabul töreni’nin ardından sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayımladı. Erol sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bugün benim hayatımdaki en onurlu günlerden biriydi. Mensubu olmaktan gurur duyduğum Çanakkale Barosunda, yemin ve ruhsat törenim gerçekleşti. Böyle bir günde yanımda olan tüm büyük aileme minnetlerimi iletiyorum. Hak, Hukuk ve Adalet yolundan şaşmayacağımı tekrar yineliyorum..” ifadelerine yer verdi.  
 
Şerife Erdem