Gündem

Heykel Yeniden Onarıldı

Adalet Kurultayı anısına Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen tarafından yapılan ve Adalet meydanında sergilenen Adalet Heykeli’ne yapılan son saldırının ardından Belediye ekipleri taarından yeniden onarıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a kadar gerçekleştirdiği Adalet yürüyüşünün ardından Gelibolu’da gerçekleştirilen  Adalet Kurultayı anısına Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen tarafından yapılan ve Adalet meydanında sergilenen Adalet Heykeli’ne yapılan son saldırının ardından Belediye ekipleri taarından yeniden onarıldı.
2017 yılında Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde düzenlenen Adalet Kurultayı anısına Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen tarafından yapılan ve İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan Adalet Meydanında yer alan Adalet Tanrıçası Themis heykeli,  kurulduğu günden bu yana bir çok saldırıya maruz kalmıştı. Daha önce demir olduğu tahmini ile terazisi sonrasında da kılıcı çalınan tanrıçaya geçtiğimiz haftalarda yine saldırı gerçekleştirilmişti. Heykel Çanakkale Belediyesi ekipleri tarafından onarılarak eski haline getirildi.
 
Haber Merkezi