Gündem

Çan’daki Sağlık Hizmeti Veren Kurumlara Ziyaret

Gerçekleştirilen ziyaretler ve inceleme çalışmalarında Çan ilçesindeki  sağlık tesislerine odak görüşme  ziyaretler gerçekleştirildi.

Çan Sağlık Alanında İnceleme Ziyaretleri İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler,   İl İzleme ,Değerlendirme ve  Koordinasyon  Çalışmaları  kapsamında  gerçekleştirilen ziyaretler ve inceleme çalışmalarında Çan ilçesindeki  sağlık tesislerine odak görüşme  ziyaretler gerçekleştirildi.
İl Sağlık Müdürlüğü heyeti, Çan  Devlet Hastanesi, Çan İlçe Sağlık Müdürlüğü , Terzialan  Aile Sağlığı Merkezi, 112  Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, ziyaret edilerek  sunulan hizmetle yerinde değerlendirildi.  Yapılan ziyaretlere ilişkin Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Terzi alan Aile Sağlığı Merkezi   ziyareti sırasında görevli personel ile görüşmeler sağlanarak sunulan hizmetlerin güncel durumu hakkında bilgi alınmıştır.  Çan Devlet Hastanesi Başhekimi ve yönetimi eşliğinde hastane ziyaret edilerek hizmet kalitesinin daha ileriye taşınabilmesi için değerlendirmelerde bulunulmuştur.  İlçe Sağlık Müdürlüğü ziyaret edilerek Müdürlüğün işleyişi ve faaliyetleri hep birlikte değerlendirilmiştir. 112  Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, ziyaret edilerek  sunulan hizmetleri yerinde değerlendirilmiştir. Ziyaretlerinde Sağlık çalışanları ile bir araya gelen Yönetim ekibi Personelin dilek ve taleplerini dinledi. Sağlık çalışanlarımızla odak görüşmeler yapılarak gösterdikleri özveri ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür edilmiştir.  Ziyaretler Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz.Dr. Yavuz Adanur , Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Uz.Dr. Aslı Okan, Destek Hizmetleri Başkanı Nurcan Yılmaz ve Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Huriye Ünal , İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı birimlerimizden Uzman personellerimiz tarafından gerçekleştirilmiştir” ifadelerine yer verildi.
Haber Merkezi