Gündem

ÇOMÜ Eğitim Enstitüsünde 4 Ayrı Dalda 9 Lisansüstü Program Açıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde 4 ana bilim dalında 9 tane lisansüstü program açıldı.

 Yükseköğretim Yürütme Kurulu, ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde dört yeni Anabilim/Anasanat Dalı ve toplamda dokuz tane yeni lisansüstü programının daha açılmasını uygun gördü. Verilen onay sonrasında Grafik Tasarımı Anasanat Dalı,  Disiplinlerarası Balıkçılık ve Akuakültür Anabilim Dalı,  Disiplinlerarası Şarkiyat Araştırmaları Anabilim Dalı ve Disiplinlerarası Değerler Eğitimi Anabilim Dalı başta olmak üzere 4 ayrı dalda Lisasnsüstü eğitim programı açıldı.
Bu kapsamda öğrenciler, Müzik Sanatta Yeterlilik Programı,  Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Doktora Programı,  Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Doktora Programı,  Beden Eğitimi ve Spor Doktora Programı,  Radyo, Televizyon ve Sinema Doktora Programı,  Grafik Tasarımı Tezli Yüksek Lisans Programı,  Disiplinlerarası Balıkçılık ve Akuakültür Tezli Yüksek Lisans Programı, Disiplinlerarası Şarkiyat Araştırmaları Tezli Yüksek Lisans Programı,  Disiplinlerarası Değerler Eğitimi Tezli Yüksek Lisans Programlarında Lisansüstü eğitim alabilecek.
 
Haber Merkezi