Gündem

Çan Köylere Hizmet Götürme Birliği Nisan Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Çan İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Nisan ayı olağan Genel Kurul Toplantısı Kaymakam Mustafa Gürdal Başkanlığında gerçekleştirildi. Muhtarların da katıldığı toplantıda köylerin eksiklikleri,  sorunları görüşülerek yapılacak yatırımlar karara bağlandı.


Çan İlçesine bağlı köylerdeki yol, su, kanalizasyon ve benzeri altyapı tesisleri ile köylere ait diğer hizmetlerin yürütülmesine yardımcı olmak, bizzat yapmak, yaptırmak ve kırsal kalkınmayı sağlamak amacı ile oluşturulan Köylere Hizmet Götürme  Birliğinin Nisan ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.  Çan Belediyesi Troya Gençlik ve Kültür Merkezinde yapılan toplantıya İlçe Kaymakamı Mustafa Gürdal, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Şahin, Murat Okan, Erdal Güler, İlçe Özel İdare Müdürü Metin Türker, Birlik Personelleri ile Köy Muhtarları katıldı.
Toplantının gündeminde,  2022 Yılı kesin hesabının ve faaliyet raporunun görüşülmesi, 2023 yılı faaliyet programının görüşülmesi ve kabulü, 2023 yılı faaliyet programı hakkında bilgi verilmesi, KHGB Tüzüğünün 14. Maddesi gereğince İl Genel Meclis Üyelerinden 2, Muhtarlarımızdan 2 olmak üzere seçim yapılması maddeleri yer aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından  gündeme geçildi. Ve kesin hesap ve faaliyet raporları okundu.  Ardından bu yıl yapılacak yatırımlar ve projeler hakkında katılımcılara bilgiler verildi.  Seçimlerin yaptımasının ardından Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı tamamlandı.
Haber Merkezi