Gündem

Başkan Mevlüt Oruçoğlu Devam Eden Projeleri Yerinde İnceledi

Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, gerçekleştirdiği  teknik inceleme gezileri kapsamında Beldede devam eden projeleri yerinde inceledi.

Yeni yılda Beldede yapımı devam eden proje ve proje alanlarını ziyaret eden Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, teknin inceleme gezilerini yeni yılda da sürdürdü. Beldede gerek Belediye gerekse devlet tarafındna yapılan çalışmalar hakkında bilgiler almak ve  incelemelerde bulunmak amacı ile ziyaretler gerçekleştiren Başkan Mevlü Oruçoğlu, ??112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Hizmet Binası Projesi ile Eski Pazaryeri Millet Bahçesi yapma proje alanlarında incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.

Yapılan ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu “2024 yılının ilk mesaisinde ilk saha çalışmalarımızla kaldığımız yerden devam ediyoruz. 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Hizmet Binası Projesi sona yaklaşıyor, Belde içi kilit taş döşeme işleri programlı şekilde devam etmektedir.  Eski Pazaryerimize Millet Bahçesi Çok Yakışacak Belde içi Meydan Proje hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir.  Beldemiz için başarılı projelerin olacağı bir yıl geçirmeyi temenni eder, Hayırlı haftalar dilerim” dedi.

Şerife Erdem