Gündem

Başkan Kamil Soyuak Ankara’da Temaslarda Bulundu

Bir dizi çalışma için Başkanet Ankara’ya giden Gelibolu Belediye Başkanı Dr. Kamil Soyuak, yetkililerle bir araya gelerek ilçenin sorunları ve yapılan projelere destek taleplerini iletti.

İlçede yapılmak istenen çalışmalar için Ankara’da destek ziyaretleri gerçekleştiren Gelibolu Belediye Başkanı Dr. Kamil Soyuak, Başkent Ankara’da gerçekleştirdiği kurum ziyaretleri kapsamında Kültür Ve Turizm Bakanlığı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünü ziyaret etti. DSİ’de Genel Müdürü   Mehmet Akif Balta’yı makamında ziyaret eden Gelibolu Belediye Başkanı Dr. Kamil Soyuak, Gelibolu İlçesinde Belediye ile ortak yürütülmek istenen    projeler hakkında bilgiler verdi. Belediye Başkanı Dr Kamil Soyuak’ın bir başka durağı da Kültür ve Turizm Bakanlığı oldu. Başkan Soyuak, burada da Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı ile bir araya geldi.

Ziyarete ilişkin bir paylaşımda bulunan Gelibolu Belediye Başkanı Dr. Kamil Soyuak “Ankara temaslarımız kapsamında Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Gökhan Yazgı’yı ziyaret ettim. Geçtiğimiz günlerde kentimizi ziyaret eden Sayın Yazgı ile ilçemize yapılacak olan yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunduk.  Nazik misafirperverlikleri için Bakan Yardımcımız Sayın Gökhan Yazgı’ya Gelibolu halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Haber Merkezi