Gündem

Düş Gezginleri Sergisi Tam Not Aldı

Ebru, fotoğraf, mozaik, dijital art, resim ve minyatür sanatlarından oluşan, Bağımsız Sanat Hareketinin  19 Gönüllü Sanatçısı tarafından oluşturulan Uluslararası ‘Düş Gezginleri sergisi’ Antalya ve İstanbul’un ardından Çanakkale’de de sanatseverlerle buluştu.

Bağımsız Sanat Hareketinin  19 Gönüllü Sanatçısı kendi düş dünyalarını  içinde şekillendirdiği hayatlardaki yaşantılarını fırçalarına, tablo ve fotoğraflarına yansıttı. Samimi ve uçsuz bucaksız çizgilerin yolcuları olarak kendilerini nitelendiren sanatçılar Ebru, fotoğraf, mozaik, dijital art, resim ve minyatür sanatlarından oluşturdukları eserleri şehir şehir sanatseverlerle buluşturuyor. 19 sanatçının eserlerinin yer aldığı ‘Düş Gezginleri sergisi’ Antalya ve İstanbul’un ardından Çanakkale’de de sanatseverlerle buluştu.

 Çanakkale Belediyesi Troia Sergi Salonunda gerçekleştirilen sergiye Belediye Başkanı Muharrem Erkek’i temsilen Belediye Meclis Üyesi Nurcan Bingöl, davetliler ve sanatseverler katıldı. Doğanın, çevrenin, tarihin ve kentin güzelliklerinin sanatçı gözü ile yansıtıldığı eserlerin yer aldığı sergi düzenlenen açılışın ardından sanatseverler tarafından gezildi.  Bilgilerin aktarıldığı sergi 2 Haziran 2024 tarihine kadar açık olacak.

Burcu Erdal