Gündem

Kültür Merkezi Temeli Atıldı

Çanakkale’nin Turizm Beldesi Geyikli’ye bir çok  eser kazandıran ve 31 Mart yerel seçimlerinin ardından kaldığı yerden devam eden Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, bu kez de kültür merkezi projesini hayata geçiriyor. Beldenin eni kültür alanı olacak merkezin temel atma çalışmaları başladı.

Üniversita ile uygulama Meslek Yüksek Okulu, Geyikli Kapalı Pazar Yeri, 112 İstasyonu, Geyikli İlkokulu, doğalgaz ve daha bir çok projeyi Geyikli Beldesi için hayata geçiren Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu,   Beldedeki kültür sanat seviyesini yükseltecek projelerden biri olan Kültür Sanat Merkezi inşaatını da başlattı. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından kaldığı yerden devam eden Mevlüt Oruçoğlu, beldede uzun yıllar hizmet edecek bir kültür merkezinin de inşaatının başladığını belirtti. 790 metrekare toplam inşaat alanı, bodrum artı üç katta  İçerisinde çok amaçlı salon, kütüphane, resim atölyesi,  sergi salonu ve  el sanatları atölyeleri yer alacak.

Eski Belediye Binasının yerine inşa edilen Kültür Merkezinin temel atma çalışmalarını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu  yaptığı paylaşımda “Geyikli Belediye Kültür Merkezi inşaatımız söz verdiğimiz gibi başladı. Eski belediye hizmet binasının olduğu yere Geyikli’mize uzun yıllar hizmet verecek kalıcı bir eser daha başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı olsun kıymetli vatandaşlarımıza” dedi.

Şerife Erdem