Gündem

Sahte MİT’ çiyi, KOM Şube Sobeledi “BELİNDE KURUSIKI, DİLİNDE YALAN!?!..”

Çanakkale’de, Polisi alarma geçiren ve kısa süre içinde enselenen kadının, kendini MİT mensubu olarak tanıtıp, haksız kazanç sağladığı belirlendi.

 “YALANINA, KENDİ DE İNANMIŞ”

Bir süredir şehirde ikamet ettiği öğrenilen T.T.’ nin, vatandaşları kandırmak için diline doladığı yalana, adeta kendisini de inandığı algısına neden olan yaşam şekli, dikkatlerden kaçmadı.Evinde, Askeri Personel kamuflaj da ele geçirilen T.T.’nin, Milli İstihbarat Teşkilatı’na ait personel kimlik kartının sahtesini, kendi adına düzenlediği, üniforma üzerinde onlarca öz çekim pozu verip, MİT mensubu gibi davrandığı da edinilen bilgilerden.Çevresine kendini, sahte kimlik ibraz ederek MİT personeli olarak tanıtan T.T.’ nin, alışveriş ya da yeme içme ihtiyaçlarını hiçbir ödeme yapmadan karşıladığı, ödeme için; “maaş güne hallederiz” sözünü verdiği ileri sürüldü.

  ---------------------------------

 KENDİNİ MİT MENSUBUYUM DİYE TANITIYORDU

 “T.T.’NİN YALANI, KOM GELENE KADAR!?!..”

 ---------------------------------

 Vatandaş ihbar etti, maskesi düştü. Çanakkale’’ ye bir Anadolu kasabasından gelen ve çevresine kendini MİT mensubuyum diyerek tanıtıp, dolandırıcılığa soyunan T.T., KOM Şubesi ekipleri tarafından geçen 30 Mayıs günü kıskıvrak edildi.

 BELİNDE KURUSIKI, ELİNDE SAHTE MİT KİMLİĞİ

 Çanakkale’de, Polisi alarma geçiren ve kısa süre içinde enselenen sahte istihbaratçı kadın çıktı.

Genellikle, kendini istihbaratçıyım diye tanıtan sahtekarların erkek olmasına alışkın Güvenlik güçleri, karşılarındakinin kadın olduğunu görünce, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

 Kendini MİT mensubu olarak tanıtıp, haksız kazanç sağladığı belirlenen T.T., yeni kordonda suçüstü edildi.

  “YALANINA, KENDİ DE İNANMIŞ”

Bir süredir şehirde ikamet ettiği öğrenilen T.T.’ nin, vatandaşları kandırmak için diline doladığı yalana, adeta kendisini de inandığı algısına neden olan yaşam şekli, dikkatlerden kaçmadı. Evinde, Askeri Personel kamuflaj da ele geçirilen T.T.’nin, Milli İstihbarat Teşkilatı’na ait personel kimlik kartının sahtesini, kendi adına düzenlediği, üniforma üzerinde onlarca öz çekim pozu verip, MİT mensubu gibi davrandığı da edinilen bilgilerden.Çevresine kendini, sahte kimlik ibraz ederek MİT personeli olarak tanıtan T.T.’ nin, alışveriş ya da yeme içme ihtiyaçlarını hiçbir ödeme yapmadan karşıladığı, ödeme için; “maaş güne hallederiz” sözünü verdiği ileri sürüldü.

  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İl genelinde sürdürdüğü çalışmalarla, vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak için yoğun mesai harcıyor.

 Geçen 30 Mayıs günü, Emniyet müdürlüğüne gelen ihbar ile hareket geçen KOM şubesi,  Barbaros Mahallesi Yeni Kordonda bulunan bir cafede, kendini Milli İstihbarat Teşkilatı’na ait personel kimlik

kartı ile tanıttığı ileri sürülen T.T.’ yi kısa süre içinde kıskıvrak edip, gerekli yasal işlemleri başlattı.

 Şüpheli T.T olay yerinde yakalandığında, üzerinde  bir de kuru sıkı tabanca ele geçti. Belinde kuru sıkı tabancası cebinde sahte MİT kimliği ile enselenen T.T.’ nin sergilediği rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Erdem Sürek