Gündem

Özel Sporcular Çanakkale’yi Gururlandırdı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl gerçekleştirilen ve bu yıl da yapılan 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası Konya’da yapıldı. 

Yarışmalarda Çanakkale’yi temsil eden ve derece alarak Çanakkale’yi gururlandıran Özel Sporcular döndükleri Çan İlçesinde Kaymakam Dr. Emre Nebioğlu’nu ziyaret ettiler.

Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından düzenlenen Okul Sporları Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası finalleri  bu yıl Konya’da gerçekleştirildi. 35 ilden 300'e yakın sporcunun katıldığı özel şampiyonada Çanakkale’yi Çan Zeynep Bodur Okyay Özel Eğitim Okulunun özel öğrencileri temsil etti.  Yapılan Müsabakalar sonucunda  Çanlı özel sporcular,  Genç Kızlar Atletizm Gülle Atma yarışmasında Türkiye Birinciliği ve Genç Kızlar 3x3 Basketbol müsabakalarında Türkiye üçüncüsü derecelerini aldılar.  Müsabakalar sonrası Çan’a geri dönen öğrenciler,  gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında  Kaymakam Dr. Emre Nebioğlu’nu ziyaret ettiler.

 Okul Müdürü Faruk Özkan, Recai Yılmaz, Nevin Özdeş, Özel eğitim Öğretmeni Ceylan Öz’in de hazır bullunduğu ziyarette öğrenciler getirdikleri başarılar hakkında bilgiler verdiler.Sporcuları ödüllendiren Kaymakam Emre Nebioğlu başarılarının devamını diledi.

Haber Merkezi