Gündem

Hastane Heyetinden  Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğüne Ziyaret

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi  Hastane Başmüdürü Doç. Dr. Abdulkadir Atalan ve Müdür Yardımcısı Dilek Mutlu gerçekleştirdikleri kurum içi ziyaretler kapsamında Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğün ziyaret ettiler.

 

Kurum içi işbirliklerini güçlendirmek amacı ile gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğünü ziyaret eden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi  Hastane Başmüdürü Doç. Dr. Abdulkadir Atalan ve Müdür Yardımcısı Dilek Mutlu,   Koordinatör Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ile bir araya geldiler.  Karşılıklı sohbet havasında gerçekleştirilen ziyarette  Hastane heyeti, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek beraber çalışmak istedikleri projeleri de aktardılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Koordinatör Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ise yaptıkları sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgiler verdi.  Ayrıca Koordinatörlüğün gezildiği görüşmede, yapılabilecek ikili iş birlikleri hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Haber Merkezi