Gündem

EKO’LARA ‘EVET’LER, CHP’Yİ BÖLDÜ!?!..

Eski Vekil’ in oğlundan, Meclis üyelerine veryansın

 

Siyaset kamuoyunda da tartışılan ‘Eko Turizm İmar Dosyaları’ konusunda, çok çarpıcı bir çıkışa, CHP’ nin İstanbul eski Milletvekillerinden Metin Tüzun’ ün oğlu imza attı.

Cem Tüzün, kaleme aldığı mesajında;

“Çanakkale il genel meclisinde CHP grubu müthiş bir başıbozukluk içinde.

AKP iktidarının talan uygulamaları Çanakkale'de CHP çoğunluğundaki il genel meclisince onaylanıyor.

AKP iktidarının doğayı talanını, yok etmesini engellemeye yönelik yıllardır süren mücadelelerimizi bu kez kendi ellerimizle seçtiğimiz CHP'ye karşı vermek durumundayız.” İfadelerini kullandı.

----------------------------------------

EKO ‘EVET’ÇİLERİNE, 

TÜZÜN’DEN, SERT SÖZLER…

-----------------------------------------

Çanakkale siyaset kamuoyu, CHP’ li Tüzün’den gelen zehir zemberek çıkışı konuşuyor. CHP’ nin, geçmiş dönem İstanbul Milletvekillerinden merhum Metin Tüzün’ ün oğlu Cem Tüzün’ün, Çanakkale İl Genel Meclisi’nin CHP’ li üyelerini hedefine aldığı bir mesaja imza attığı öğrenildi.

Tüzün’ ün, zehir zemberek ifadelerinin geçtiği mesajında; “Çanakkale il genel meclisinde CHP grubu müthiş bir başıbozukluk içinde.” şeklindeki vurgusu, en dikkat çekeniydi.

Eko Turizm İmar planı dosyalarına, evet oyu verdiğini ve evet demeye devam edeceğini açık şekilde dile getiren İl Genel Meclisi başkanı Halil Ertuğrul’a, çevreci kimliği ile öne çıkan partililerinin tepkilerine, bir yenisinin daha eklendi.

CHP’ li, İstanbul eski milletvekillerinden Metin Tüzün’ ün oğlu Cem Tüzün imzalı olduğu ileri sürülen mesajda geçen ifadeleri, hayli dikkat çekiciydi.

BAŞIBOZUKLUK VURGUSU

Partililerine hitaben, ‘Sevgili dostlar’ diyerek söze girdiği mesajının devamında; “Çanakkale il genel meclisinde CHP grubu müthiş bir başıbozukluk içinde.” diyerek, CHP’ lhi il Genel Meclis üyelerini hedef aldığı gözlenen Tüzün, mesajında şu ifadeleri yer buldu

“AKP iktidarının talan uygulamaları Çanakkale'de CHP çoğunluğundaki il genel meclisince onaylanıyor.

AKP iktidarının doğayı talanını, yok etmesini engellemeye yönelik yıllardır süren mücadelelerimizi bu kez kendi ellerimizle seçtiğimiz CHP'ye karşı vermek durumundayız.” İfadelerini kullandığı gözlendi.

CHP Çanakkale örgütünün, Tüzün’ den gelen o mesajı dün gün boyu yorumladığı öğrenildi.

Tüzün’ ün ifadelerini savunan kadar tepki gösteren partililerin de bulunudğu edinilen bilglerden.

MESAJIN DEVAMI NASILDI?.

Cem Tüzün imzalı olduğu ileri sürülen mesajın devamında;

“CHP yönetiminin bu rezilliğe doğru yönde müdahale etmesi için devreye sokabileceğiniz tüm bağlantıları lütfen zorlayın.” çağrısı yanında,

“Çanakkale müthiş bir talanla, doğa katliamıyla mücadele etmek zorunda.”  vurgusunun yapıldığı gözlendi.

Erdem Sürek