Gündem

Vali Aktaş’tan üreticilere Ziyaret

Vali İlhami Aktaş, Çanakkale’de üretim yapan çiftçi ve iş insanlarına yönelik gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Lapseki’ İlçesindeki Kamaşık Meyvecilik ve Soğuk Hava Depo sahibi ve çalışanlarını ziyaret etti.

 

 Kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi programı kapsamında hibe desteği alarak kapasitesini genişleten ve bölgede üretilen sebze, meyve, konserve ve donmuş ürünlerinin daha uzun süre kullanımını sağlayan Kamaşık Meyvecilik ve Soğuk Hava Depo alanını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş incelemelerde bulundu.

Yeniceköy’de ağırlıklı olarak yetiştirilen şeftali, nektarin ve kirazın yanı sıra sebze, meyve, konserve ve donmuş  ürünler için proje kapsamında inşa ettiği, 320 ton kapasiteli Yeni Tesis Soğuk Hava Deposu'u gezen Vali İlhami Aktaş ve beraberindekiler  Kamaşık Meyvecilik ve Soğuk Hava Deposu İşletme Sahibi Necati Kamaşık’tan bilgi aldılar. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İşletme Sahibi Necati Kamaşık, Vali İlhami Aktaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretin ardından Kamaşık Meyvecilik ve Soğuk Hava Deposu İşletme Sahibi Necati Kamaşık’a teşekkür eden Vali İlhami Aktaş, çalışmalarında başarı ve bol kazanç dileklerinde bulundu.

Haber Merkezi