Gündem

Kepez Sahilinde Yoga

Yoğun iş temposunda bunalan vatandaşlara yönelik Kepez Belediyesi tarafından hayata geçirilen yoga etkinliği, her Çarşamba Kepez Sahilinde gerçekleştiriliyor.

 

Dünyanın her  yerinden beden ve ruh sağlığının bütünsel korunası için yapılan yoga,  son yıllarda giderek popülerliğini arttırırken, yaza aylarını yaşadığımız bu günlerde sıcaktan ve yoğun iş temposunda bunalan vatandaşlara yönelik Kepez Belediyesi tarafından hayata geçirilen yoga etkinliği, her Çarşamba Kepez Sahilinde gerçekleştiriliyor.

Hindistan’da ortaya çıkarak tüm dünyaya yayılan yoga, nefes ve hareket senkronizasyonu ile bedeni dönüştürürken, bedensel, zihinsel ve ruhsal yaşantıya denge getiren yoga terapileri Kepez sahilinde başladı.   Nefes ve hareket senkronizasyonu ile yapılan çalışmalarla bedenini  yoga ile dönüştürmek isteyen vatandaşlar için Kepez Belediyesi tarafından dğzenlenen yoga seansları her Çarşamba Kepez sahilinde gerçekleştiriliyor. Çanakkale Boğazının serinliği ve denizin dinginliğine karşı Fizyoterapist Ezgi Çelebi eşliğinde gerçekleştirilen  Nörogelişimsel Yoga seanslarına vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor.

Hülya Öz