Gündem

Rüzgarın Kentinde Techno Kamp

Türkiye Yelken Federasyonu 2023 Faaliyet Programında yer alan Techno 293 U13 – U15 – U17 Hazırlık Kampı 3-7 Temmuz tarihleri arasında Çanakkale’de gerçekleştirildi. Rüzgarı ile ünlü Çanakkale’de sörfçüler  yeteneklerini geliştirdiler.

Açıldığı günden beri bir çok takıma ev sahipliği yapan, çzellikle su alanında faaliyet gösteren sporcuların ağırlıklı tercih ettiği Güzelyalı Milli Takımlar Kamp Merkezi bu kez de Techno sporcularını ağırladı. Techno 293 U13 – U15 – U17 Hazırlık Kampına farklı illerden  onlarca sporcu katıldı.Türkiye Yelken Federasyonu Antrenörü Piotr, Cunda Rüzgâr ve Yelken Kulübü antrenörü  Buğra Kandiş, İÇDAŞ Spor Kulübü  Antrenörü Özer Keskin ve Göztepe Yelken Kulübü Antrenörü Batuhan Arslan’ın gözetiminde gerçekleştirilen kampta sporcular adeta rüzgarın esintisi ile süzüldüler. Rüzgarın getirdiği ile bereketlendiğine inanılan Çanakkale’de gerçekleştirilen kampta sporcular yeteneklerini geliştirdi. Çanakkale Boğazının esintisine karşı sörflerini  açan sporcular verimli bir kamp gerçekleştirdi.

İzmir, İstanbul, Muğla, Balıkesir illerinden sporcuların katıldığı kampta Çanakkale’den de İçdaş Spor Kulübünden Zeynep Eflin Bacak, Mira Yapar ve Elis Ekşi katıldı.  Burcu Erdal