Gündem

Vali İlhami Aktaş’tan Gökçeada’ya Ziyaret

Vali İlhami Aktaş, gerçekleştirdiği ile ziyaretleri kapsamında Gökçeada ilçesini ziyaret ederek hem incelemelerde bulundu hem de kamu kurumları ziyaret ederek vatandaşlarla da bir araya geldi.

Çanakkale Valiliği önderliğinde yürütülen çalışmaları yerinde görmek ve ilçelerde vatandaşlar ile kurumları ziyaret etmek amacı ile Vali İlhami Aktaş, gerçekleştirdiği Gökçeada ilçe ziyaretinde çeşitli temaslarda bulundu.   Vali İlhami Aktaş’ın ada ziyaretinde gittiği ilk kurum Sahil Güvenlik oldu. Gökçeada Sahil Güvenlik Komutanlığını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Sahil Güvenlik-903 Komutanı SG Gv. Asb. Üçvş. Resul Altuntaş ile bir süre görüşerek Sahil Güvenlik Komutanlığının çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali İlhami Aktaş, Gökçeada Sahil Güvenlik Komutanlığı personeline görevlerinde kolaylıklar diledi.

Yapımı Devam Eden Jandarma Komutanlığında İnceleme

  Vali İlhami Aktaş,  Sahil Güvenlik Komutanlığı ziyaretinin ardından Gökçeada ilçesinde bulunan 5. Komando Alay Komutanlığını ziyaret etti. 5. Komando Alay Komutanı Piyade Albay Serkan Balkan tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, 5.Komando Alay Komutanlığı’nın ziyaretçi şeref defterini imzaladı. Ardından 5. Komando Alay Komutanı Piyade Albay Serkan Balkan’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali İlhami Aktaş,   görevlilerle de bir araya gelerek  başarılar diledi. Ayrıca  Gökçeada ziyaretleri kapsamında   yapımı devam eden Gökçeada İlçe Jandarma Komutanlığı inşaat alanını da ziyaret eden Vali Aktaş burada incelemelerde bulunarak yetkililer tarafından bilgi aldı.

 Ardından Gökçeada Kaymakamlığını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Gökçeada Kaymakamı Nurbaki Yalçın ile bir süre görüşerek sohbet etti. Gökçeada Kaymakamı Nurbaki Yalçın, ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar, ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında Vali İlhami Aktaş’ a bilgi verdi. Kaymakam Nurbaki YALÇIN’ a görevinde başarılar dileyen Vali İlhami Aktaş, daha sonra kaymakamlık hizmet birimlerini inceleyerek kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar diledi. Bunun dışında İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Yaz Kuran Kursu, Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü  ve son olarak da İlçe Belediye Başkanını ziyaret etti. V ali İlhami Aktaş, Gökçeada Belediye Başkan Bülent Ecevit ATALAY ve belediye personeli tarafından karşılandı. Gökçeada Belediye Başkan Bülent Ecevit ATALAY ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada Belediyesi’nin yürüttüğü projeler ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Yapılan görüşmenin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay’a hayırlı olsun temennisinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber Merkezi