Gündem

TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler ‘den Gelibolu’ya Ziyaret

TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komite Üyeleri, hem üyeleri ile bir araya gelmek hem de sorunlara yönelik çözüm üretimini üyeleri ile birlikte  çözmek amacı ile gerçekleştirilen ilç ziyaretleri kapsamında Gelibolu ilçesiniz ziyaret ettiler.

 

Hem üyelerle bir araya gelmek hem de İlçelerdeki sorunları yakından ilgilenmek amacı ile İlçe ziyaretlerini sürdüren TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komite Üyeleri, Gelibolu İlçesinde temaslarda bulundular.  Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, İcra Komite Üyesi Burcu Sezer, Merve Yılmazbaş, Sevinçay Çınaroğlu ve Duygu Aktürk ile ÇTSO Kadın Girişimciler Kurulu Sorumlu Personeli Selen Kılıç hazır bulunduğu ziyaretlerde üyeler ile fikir alış verişi yapıldı.

Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komite Üyeleri, ilk olarak Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. Gelibolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çetin, Başkan Yardımcısı Fatih Özen’in ev sahipliği yaptığı toplantıya; Gelibolu’daki üyelerden Yasemin Başaran Çat da eşlik etti.  İcra Komite Üyeleri, gerçekleştirilen toplantının akabinde; Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komite Üyesi ve İdol Yabancı Dil Kursu sahibi Sevinçay Çınaroğlu, S.S Gelibolu Öncü Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Kadriye Yasemin Başaran Çat ve Gözde Karaca Home sahibi Asine Yel’e de üye ziyaretleri gerçekleştirdi. Görüşmelerde, kurul çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

Haber Merkezi