Gündem

Bir Cemaate Veryansın, Bir Cemaate Teşekkür…!

Vekil Turan, Batı’ ya sert sözlerle yüklendi.Fethullah Cemaatiyle kökleri kurutuluncaya dek mücadele edileceğini açıkladı.

Trakya  ve Gelibolu’ da ise, Rum Cemaatinin mensuplarına, Metropolit, Papaz, Zangoç, Kısacası Vatandaş Maria’ ya teşekkür etti. …!
Panayiya Panayırını iptal eden Rum Asıllı Türk Vatandaşlarına teşekkür eden AK parti Milletvekili Av. Turan;
“Rum kardeşlerimizin 15 Temmuz şehitlerimize saygıdan dolayı her yıl gerçekleştirdiği Rum Panayır'ını iptal ettiği haberini aldık. Buradan Gökçeada Metropoliti Yorgi Dragon'a, İmrozlular Derneği'ne, Kilise papazları ve zangoçlarına, muhtarlarımıza ve Rum hemşehrilerimize duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Grup başkan vekili Av. Turan, 15 Temmuz sürecine ilişkin sert sözlerle konuştu.
Batı’ ya seslenen vekil Turan; 
"BİZ BİRŞEY DEMİYORUZ KENDİNİZİ AÇIK EDİYORSUNUZ" dedi.
FETÖ ile mücadelenin, kökleri kazınana dek süreceğini açıklayan AK Parti Grup başkan vekili, Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, çok dikkat çeken sözlerle şöyle dedi;
 "Fetö'nün üzerinde bir üst akıl bunları taşeron olarak kullandı. Örgütün lideri ABD'de.
Biz bir şey demiyoruz! ABD'li yetkililer çıkıp kendilerini açığa çıkarıyor. ‘İrtibatta olduğumuz askeri yetkililer darbe sonrası hapse atıldı’ diyorlar”
---------------------------------------
“Kökleri kazınana dek”
AK Parti Grup başkan vekili Av. Turan, FETÖ-PDY terör örgütüne ilişkin mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirtirken;
"40 yıllık sinsi bir örgüt. Takiyye yapmak bunların uzmanlık alanı” dedi.
--------------------------------
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili  Av. Bülent Turan seçim bölgesinden Batı’ ya seslendi.  Partisinin Genel merkezince görevlendirilip Trakya’ da gerçekleşen demokrasi nöbetlerinde yaptığı konuşmada olduğu gibi, Gelibolu ilçesi ziyaretinde de  adeta tarihe not düşürtecek sözlere imza attı.
Gelibolu ilçesinde demokrasi nöbetinde vatandaşlarla bir araya gelen vekil Av. Turan, Gökçeada’ da Rum asıllı Türk vatandaşlarının Meryem Ana günü olarak da bilinen Papayiya panayırını iptal etmeleri karşısında uzunca bir teşekkür konuşması yaptı.
Gelibolu ilçesinde, Balıkhanenin bulunduğu alanda yapılan demokrasi nöbetine Gelibolu Kaymakamı Oktay Çağatay, AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, Gelibolu AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Eligül ve çevre ilçe belediye başkanları ile birlikte katılan AK Parti  Grup Başkan vekili Av. Bülent Turan, Batıya Seslenerek "BİZ BİRŞEY DEMİYORUZ. KENDİNİZİ AÇIK EDİYORSUNUZ" dedi.
Gelibolu'da meydanları dolduran vatandaşlara  FETÖ/PDY terör örgütü  ile mücadelenin rehavete kapılmadan sürdürülmesi gerektiğini anlatan vekiel Av. Turan, “FETÖ İLE MÜCADELE, KÖKÜ KAZINANA KADAR SÜRECEK” sözleri ile alkış topladı.
Milletvekili Av. Turan, "40 yıllık sinsi bir örgüt. Takiyye yapmak bunların uzmanlık alanı. Bu süreçte kendini gizleyenler olacaktır. Çok dikkatli olmalıyız. Fetö belasından bu ülkeyi kurtarmak için kökünü kazımak gerekiyor" diye konuştu.
BATI’ YA SESLENDİ DİKKAT ÇEKEN O SORUYU YÖNELTTİ;
“EY ABD, ALMANYA FETÖ'NÜN İPLERİNİ SİZ Mİ TUTUYORSUNUZ?”
AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Turan, FETÖ/PDY Terör Örgütünün kullanışlı bir maşa olduğuna vurgu yaptı ve;
"Fetö'nün üzerinde bir üst akıl bunları taşeron olarak kullandı. Örgütün lideri ABD'de. Biz birşey demiyoruz! ABD'li yetkililer çıkıp kendilerini açığa çıkarıyor. "İrtibatta olduğumuz askeri yetkililer darbe sonrası hapse atıldı" diyorlar. Terör örgütleri Avrupa'da cirit atarken ses çıkarmıyorlar. Terör örgütünün Türkiye'de yapmak istediği darbenin püskürtülmesinde en büyük rolü olan Cumhurbaşkanımızın Almanya'da video konferans yoluyla Türklere seslenmesini yasaklıyorlar. Anlıyoruz ki Avrupa için ifade özgürlüğü ilke değil, çıkarları için kuru bir söylemden ibaret. Ey Amerika, Almanya siz Türkiye Cumhuriyeti' karşılık Fetö'yü mü tercih ediyorsunuz. Fetö'nün ipleri sizin elinizde mi?" diye sordu.
VATANDAŞ MARİAYA DA TEŞEKKÜR
Ak PARTİ Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Genel Merkez görevlendirmesiyle Edirne'de demokrasi nöbetine de destek verdi.
Keşan ve Uzunköprü'de vatandaşlara seslenen Milletvekili Av. Turan, 15 Temmuz sonrası birlik beraberliğe dikkat çekti.
FETÖ, PKK GİBİ BİR MAŞA ARKALARINDAKİ ÜST AKLI GÖRMEK GEREK
"Milletimizin büyük çoğunluğu FETÖ ile mücadeleye sahip çıktı" diyen Turan, Bu karanlık yapının her türlü pisliğe bulaşabileceğini milletimiz gördü. Nasıl ki PKK bütünlüğümüze saldıran bir terör örgütü ise FETÖ'de öyle. Bunlar sadece bir piyon, üst akılları var bir de. FETÖ maşasıyla kurumlarımızın içi boşaltılmak, milli barışa sekte vurmak ve  bu yolla Türkiye bazı güçlerin müdahalesine açık hale getirilmek istendi" dedi.
GÖKÇEADALI RUMLAR PANAYIRLARINI İPTAL ETTİ
15 Temmuz'dan bugüne Türkiye'nin tek yürek olduğunu belirten Turan, "Hiçbir siyasi parti, dini, etnik, ideolojik ayrım gözetmeksizin milletimizin büyük çoğunluğu tepkisini ilk andan itibaren gösterdi. Bakınız sadece çevre illerde değil Diyarbakır'da, Hakkari'de, Van'da meydanlarda demokrasi nöbetleri aynı coşkuyla sürüyor.
Gökçeada'da Rum kardeşlerimizin 15 Temmuz şehitlerimize saygıdan dolayı her yıl gerçekleştirdiği Rum Panayır'ını iptal ettiği haberini aldık. Buradan Gökçeada Metropoliti Yorgi Dragon'a, İmrozlular Derneği'ne, Kilise papazları ve zangoçlarına, muhtarlarımıza ve Rum hemşehrilerimize duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Hepimiz bu alçak kalkışmadan derinden etkilendik ve elimizden gelen herşeyi millet olarak yapmaya hazırız" dedi.