.


Sayın Başkan;
2 senedir Kepez’de oturuyorum. Sürekli Belediye otobüs seferleri ile gider gelirim. Aşağıda yazılı dileklerimi önemseyip gerekli emirleri verirseniz bir düzelme olabilir.

Saygılarımla
1-1948 senesinde İstanbul Sultanahmet Cevri kalfa ilkokulunda okurken bugün gibi hatırlarım. Öğretmenimiz tramvay da yaşlı insanlara kalkarak yerinizi veriniz derdi.
Şoförler’ e söylensin otobüste her gün şoför anons etsin gençler yaşlılara yerinizi veriniz.
2- Otobüsler ekseriyetle hep dolu gidip dolu geliyorlar. Yarıya kadar ayakta olanlarla dolu yazdan sonrası çok seyrek şoför anons etsin arkaya doğru ilerleyiniz. Duraklarda beklerken şoför otobüsün dolu olduğunu düşünerek durmuyor. Biz görüyoruz yarısından sorası boş.
3-Bu hatta çalışan otobüs sayısını lütfen arttırınız herkes ayakta gidiyor.
4-Ben Belçika’da 9 ay Turizm stajı yaptım. Rahmetli Sadi Fenerci gil de vardı o ve  Kuşadası Kaymakamı Özer Türk 3 ay bulundular.50 kişi idik 2 kişi otomobil aldı. Ben İstanbul’a geldiğimde halamın oğlunun karısı ve başkaları ile bir yere götürdüm bugün gibi hatırlarım. İnsan yaşamında binlerce anı var %90’ı unutuluyor %10’ u akılda kalıyor.
Karaköy de idik sık sık durup kalmalar sırasında bana Seyran sen ne kadar güzel araba kullanıyorsun ne durduğun nede kalktığın anlaşılmıyor bugünde aynı durumdayım. Sizin otobüs şoförlerinin hepsi çok sert duruyorlar ve çok sert kalkıyorlar. Lütfen bu durum şoförlere ikaz edilsin.