AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası İskele Meydanı’nda günlerce süren demokrasi mitinglerine katılmayan ve bu sebeple yoğun eleştirilere maruz kalan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve CHP’lilerin pişmanlık içerisinde olduğunu ifade etti. Babacanoğlu, “Neymiş Vali Bey davet etseymiş gelirlermiş, neymiş orada hep Ak partililer varmış. Neymiş halkın bir refleksle darbeye karşı çıkışı gezi olaylarındaki gibiymiş. Bir kere gezicileri ayırın onlar 15 temmuz gecesi darbecileri alkışlamakla meşguldüler” dedi.
Babacanoğlu, “sayın Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve CHP’li yöneticiler 15 temmuz pişmanlığı içindedirler. 15 temmuz darbe girişiminin ardından Çanakkalelilerin doldurduğu demokrasi meydanına adım atmayanlar şimdi mazeret üretmekle meşguller. Neymiş Vali Bey davet etseymiş gelirlermiş, neymiş orada hep Ak partililer varmış. Neymiş halkın bir refleksle darbeye karşı çıkışı gezi olaylarındaki gibiymiş. Bir kere gezicileri ayırın onlar 15 temmuz gecesi darbecileri alkışlamakla meşguldüler. Onların o günlerde ortaya çıkış gerekçeleri ve verdikleri zararla demokrasi nöbetçilerini kıyaslamak akla ziyan bir durumdur.
Sayın Valimizin defalarca isteyene istediği meydanı açarız dediğini kulaklarımızla duyduk.Şimdi bu pişmanlığınızla kalın.
Sayın Başkan Çanakkale’de bize kazıp aylarca bitiremediğiniz yollarla ,yollara koyduğunuz engellerle,bisiklet yolu diye çizdiğiniz çizgilerle işkence çektiriyorsunuz.Aracımıza binemez yolda yürüyemez,penceremizi açamaz olduk.Zamanında budamadığınız ağaç kütük ve dallarıyla hayatımıza kastediyorsunuz.
Sayın Başkan Genel Başkanınızın fotoğrafı için ağaçları keserken diğer ağaçlara bakmayı hiç mi düşünmediniz.Park bahçe,yol ulaşım,imar uygulamalarınızla hem bizleri hem de Çanakkale’mize gelen misafirleri hayretlere düşürüyorsunuz.
Sayın Başkan sadece demokrasi sınavında değil Belediyecilik anlamında da sınıfta kaldınız” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi