Eceabat Kaymakamı Hasan Ongu, Makam hizmetlerinde görev yaptıktan sonra Ağustos ayında emekliliğe ayrılan Polis Memuru Halil İbrahim Çürükova'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek kendisine başarı belgesi takdim etti.

Son 9 yılı Eceabat Kaymakamlığı Makam hizmetlerinde olmak üzere toplam 22 yıllık kamu hizmetinin ardından geçtiğimiz ay emekli olan polis memuru Halil İbrahim Çürükova'ya, Eceabat Kaymakamı Hasan Ongu Teşekkür belgesi verdi. 22 yıllık memuriyet yaşamında geçtiğimiz Ağustos Ayı sonunda emekliliğe ayrılan Çürükova’yı makamında ağırlayan Kaymakam Hasan Ongu, bir süre görüşerek 22 yıllık yaşamında yaşadığı deneyimler hakkında bilgiler aldı. Sohbet’in sonunda Kaymakam Ongu,    başarılı ve fedakârane çalışmalarından dolayı, eski Polis Memuru Halil İbrahim Çürükova'ya  teşekkür ederek belgesini takdim etti.

Ongu, teşekkür belgesini takdim ettikten sonra yaptığı açıklamada “Eceabat'taki görev süresi  boyunca 5 farklı Kaymakamımızın yakın çalışma ekibinde mesai mefhumu gözetmeksizin disiplinli bir çalışma anlayışı ve üstün bir gayretle görev yaptıktan sonra emekliliğe ayrılan mesai arkadaşımız Halil İbrahim ÇÜRÜKOVA'ya bir kez daha teşekkür ediyor, kendisine ailesiyle birlikte sağlıklı, huzurlu bir ömür temenni ediyoruz” dedi.
 
İsmail Şen