Önceki Gün CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile beraber İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanını ziyaret eden Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, İmamoğlu’na Ayvacık’a has halı hediye etti. Canlı renkler ve desenlerin yer aldığı el emeği halı İstanbul Büyükşehir Belediyesinde sergilenecek.

Ayvacık’ta beslenen koyunlardan elde edilen yönler, yine bölgede üretilen kök boyaları ile renklendiren ipler, usta ellerin parmakları ile şekil bularak dünyanın en güzel halıları elde ediliyor. Binlerce yıldır süre gelen, desenleri ve canlı renkleri ile göz kamaştıran Ayvacık Halısını Belediye Başkanı Mesut Bayram tarfından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hediye edildi. Önceki gün Cumhuriyet Halk Partili il, ilçe ve belde  belediye başkanlarının Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı  Çanakkale  Milletvekili Muharrem Erkek ile Beraber İBB’ye gerçekleştirilen ziyarette Başkan Ekrem İmamoğlu’na Ayvacık Halısı hediye eden Başkan Mesut Bayram, halı hakkında da bilgiler verdi.  İBB Başkanı İmamoğlu, güzel hediye için Başkan Mesut Bayrama teşekkür etti.

Ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım gerçekleştiren Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu tüm Ayvacık Halkına selamlarını ilettiler. Çanakkale'nin Cumhuriyet Halk Partili il, ilçe ve belde  belediye başkanları olarak Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcımız  Çanakkale  Milletvekilimiz Sayın Muharrem Erkek ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'yla bir araya geldik. Gündemi değerlendirdiğimiz ve projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduğumuz bu dostluk içinde keyifli sohbet ve misafirperverliği için  kendilerine çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

İsmail Şen