Ezine Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, ilçede gerçekleştirdiği inceleme ziyaretleri kapsamında Küçük Sanayi Sitesi'nde incelemelerde bulundu.

Gerek Kaymakamlık, gerekse Hükümet tarafından Ezine ilçesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde görmek ve vatandaşlarla bir araya gelmek amacı ile İlçede İnceleme gezilerine devam eden Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, bu kapsamda İlçenin Küçük Sanayi Sitesi ve Osb Elektrik Ana Hat Proje Çalışma alanında incelemelerde Bulundu. Kaymakam Uzan ilk olarak Küçük Sanayi Sitesini Ziyaret Etti. , Kaymakam Adayı Erdem Karanfil ile beraber küçük sanayi sitesine ziyarette bulunan Uzan,  Küçük sanayi sitesi başkanı Özer Engin’den sanayi sitesi çalışmaları, sorunları ve esnafın durumu hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra Ezine OSB Elektrik Ana Hat Proje Çalışmalarını inceleyen Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, çalışmalar hakkında OSB Müdürü Alper Altınok’tan bilgi aldı.  90’a yakın fabrika parseli bulunan ve Bölge tarımına önemli katkıda bulunacak olan OSB’nin  Elektiriğini taşıyacak ana hatta incelemelerde bulunan uzan yetkililerden de bilgi aldı.
 
 Şerife Erdem