BOĞAZ Medya Gurubu canlı yayın ekibi, İzleyiciye daha iyi görüntü ulaştırmak için bünyesine kazandırdığı sistemi, iki Bakanın katılımı ile Bilecik' te gerçekleşen programda devreye aldı.
Teknolojinin geldiği son noktada, Ulusal TV kanallarının kullandığı canlı yayın sistemi ile gerçekleştirilen BOĞAZ Medya' nın canlı yayınında, Partililerine seslenen Bakan Pakdemirli'nin sözleri, Çanakkale siyaset komuoyundan çarpıcı bir çağrı çıkarttı;

"BU SİYASETİ ÖRNEK AL ÇANAKKALE...!"
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez  bir takım ziyaretler, açılışlar ve temel atma törenlerine katılmak üzere gittiği  Bilecik' te, Çanakkale merkez sağının hep savunduğu siyaseti yaptı.
Bakan Pakdemirli, Yerel Yönetimler Seçimine yıllar var iken, etrafında şimdiden toplanılması gerektiğini savunduğu Bilecek Başkan adayının ismni verdi.  Bakan Pakdemirli, partililerine seslendi. Birlik beraberliğin ve Cumhur ititfakının önemine değindi.

----------------------------------
BOĞAZ MEDYA CANLI YANININDAKİ SÖZLERİ, ÇANAKKALE'DEN ÇAĞRI ÇIKARTTI;
"BU SİYASET, BİZE DE ÖRNEK OLSUN...!"
---------------------------------

Yeni sistem canlı yayınlarının ilk' ini, Bilecik'te çifte Bakanlı programda devreye alan BOĞAZ  Medya, Çanakkale Merkez sağ siyaset kamuoyundan çağrı çıkarttı.
Teknolojinin geldiği son noktada, Ulusal TV kanallarının kullandığı canlı yayın sistemi ile gerçekleştirilen BOĞAZ Medya' nın canlı yayınında, Partililerine seslenen Bakan Pakdemirli'nin sözleri, Çanakkale siyaset komuoyundan çarpıcı bir çağrıya imza attırdı.
Merkez sağın geçmiş dönem iktidarlarının il ve Merkez ilçe Başkanları; ,  "BU SİYASETİ ÖRNEK AL ÇANAKKALE...!" diye ses verdi.
Eski Başkanlar, büyük harflerle çağrı yapıt; "AYLAR KALA DEĞİL, YILLAR KALA ADAY BELİRLEMELİYİZ...!" dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli  bir takım ziyaretler, açılışlar ve temel atma törenlerine katılmak üzere gittiği  Bilecik' te, Çanakkale merkez sağının hep savunduğu siyaseti yaptı.
BOĞZ Medya Yayın ekibi, çifte bakanlı programı canlı yayanlar ile Çanakkale siyaset kamuoyunun bilgisine sundu.
Bakan Pakdemirli, Yerel Yönetimler Seçimine yıllar var iken, etrafında şimdiden toplanılması gerektiğini savunduğu Bilecik İl Başkanını, Belediye Başkan  adayı olarak ismni verdi.  Bakan Pakdemirli, partililerine seslendi. Birlik beraberliğin ve Cumhur ititfakının önemine değindi.
Bilecikli olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez memleketine geceden gelirken, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli sabah Ankara'dan karayoluyla Bilecik'e geldi. Bakanlar Dönmez ve Pakdemirli ilk olarak Bilecik Valiliğini ziyaret etti. Burada kendilerini Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ve protokol üyeleri karşıladı. Valilik şeref defterini imzalayan Bakanlara Bilecik Valisi Bilal Şentürk tarafından günün anlam ve önemine binaen hediyeler takdim edildi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Valiliğin ardından AK Parti Bilecik İl Başkanlığı ziyaret edecek, ardından merkeze bağlı Ulupınar Köyü'nde çilek ve lavanta hasadına katıldı.
 Bakan Dönmez Bilecik'ten muhalefete yüklendi, "Laf çok, icraat sıfır"
Ardı ardına çarpıcı baylıklar açtı ve şöyle dedi; "İş lafa gelince yalan yanlış bir sürü söylemlerle milletin kafasını karıştırmasını iyi biliyorlar, ama icraata gelince sıfır.
Bilecik'te dâhil olmak üzere 81 ilin tamamına doğalgaz götürdük. Bizim birinci görevimiz vatandaşımızın mutluluğu ve memnuniyeti.
Pandemi döneminde biz hiçbir hastamızı hastanemizin kapısından çevirmedik"
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, hizmette durmadan devam edeceklerini belirterek, "Diğerleri gibi yalan, iftira üzerine bir siyaset kurgulamayacağız. İş lafa gelince, yalan yanlış bir sürü söylemlerle milletin kafasını karıştırmasını iyi biliyorlar, ama icraata gelince sıfır" ifadeleri ile Ana muhalefeti hedef aldı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bileacik'e ilşikin konuştu; "Son 20 yılda 2 milyar lira civarında bir yatırım hizmeti almış bir ilimiz, bizim alanla alakalı olarak söylüyorum. Bu az bir rakam değil, yani enerji başta olmak üzere madencilik sektörleri başta olmak üzere, ciddi bir yatırım yapmışız. Kendi alanımızla alakalı olarak en belirgin hizmetlerden birisi doğalgazımız. Hamdolsun Bilecik'te dâhil olmak üzere 81 ilin tamamına doğalgaz götürdük. Sayın Cumhurbaşkanımızın meşhur bir sözü var, 'Batıda ne varsa Doğuda olacak, Kuzeyde ne varsa Güneyde o olacak'. Biz de o kapsamda, 7/24 durmadan koşarak hizmetimize devam ediyoruz. Meşhur bir sözde 'Aşk ile koşan yorulmazmış' diyerek, biz de yorulmuyoruz inşallah" ifdaelerini kullandı.
Türkiye'de önlerinde büyük imtihanlar olduğunu anlatan Bakan Dönmez, "İlk imtihanımız 2023'ünün Haziran ayında Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve genel seçim olacak. Hemen takip eden bir yıl içerisinde de yerel seçimler olacak. Dolayısıyla bir seçim maratonuna doğru hızlıca yaklaşıyoruz. Daha önceki seçimlerde almış olduğumuz sonuçları kendi içimizde değerlendireceğiz. Eksik, fazla ne yapmışız not etmemiz gerekiyor. Daha iyi yapabilmek için çalışmak gerekiyor. Ben sık sık söylüyorum, Bizim birinci görevimiz, vatandaşımızın mutluluğu ve memnuniyeti. Şimdi bunu özel sektör müşteri memnuniyeti olarak adlandırıyor. Biz kamu çalışanları olarak, vatandaş memnuniyeti diye biliyoruz yani kamu hizmetlerinde, vatandaşımızın duymuş olduğu memnuniyeti tanımlamak için. Ama genelde herhalde şunu desek, kamu özel ayrımı yapmaksızın, bu coğrafyada yaşayan insanları mutlu etmek için çalışıyoruz, desek herhalde en doğrusu bu olur. Onun için de Türkiye genelinde yapılan mutluluk anketlerini yakından takip etmek lazım. İlimiz kaçıncı sırada, niye mutlu niye mutsuz, bunlara da bakmak lazım. Genellikle Bilecik, Türkiye ortalamasının biraz üzerinde, bu güzel, sevindirici. Ama ilk sıralarda da olabilirdi, ona da bakmak lazım. Mutlulukla alakalı 3 şey üzerinde durulur, niçin mutlusun sorusunun cevabı. 1'incisi sağlık, eğer sağlıklıysa bir insan kendini mutlu hissediyor. İkinci neden sevgi, yani sevmek ya da sevilmek." diyerek şöyle devam etti;
"3'üncü neden bakın hala ekonomik nedenler yok, 3 neden de başarı, bir insan kendini başarılı görmüşse, mutlu hissediyor"
BAKAN PAKDEMİRLİ'NİN SÖZLERİ, ÇANAKKALE MERKEZ SAĞINDAN TAKTİR TOPLADI..
Bilecik'ten ses verip, lafı;" seçime aylar kala değil, yıllar kala aaday çıkarmalı" demeye getiren Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli' nin açıtklaması, Çanakkale merkez sağ siyaset kamuoyundan taktir topladı.
BOĞAZ Medya,  Yayın ekibine kazandırdığı ve ulusal kanalların kullandığı sistemle gerçekleştirdiği Çifte Bakanrlı program ilgi topladı.
Aşıklamaları canlı yayın ile takip eden Çanakkale siyaset kamuoyu, Bileciek il Başkanı'nı şimdiden Belediye Başkan adayı olarak gösterip, etrafında toplanılması gerektiğini savunan Bakan Pakdelmirli' nin,  seçim kazanma  siyasetinin çarpıcı bir örneğini sunduğunun altını çizdi.

PAKDEMİRLİ SİYASETİ ÖRNEK ALINMALI...
Çanakkale siyaset kamuoyu, Bakan Pakdemirli'nin sözlerinin örnek alınması gerektiği konusunda hem fikir oldu.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli,  BOĞAZ Medya canlı yayınında Bilecik'ten ses verdi.
Bakan Pakdemirli, lafı;  'Seçime aylar kala değil, yıllar kala aday belirlemeliyiz' e getirdi.
Çanakkale merkez sağ siyaset kamuoyundan hayli beğeni topladığı gözlenen Bakan Pakdemirli' nin o sözleri, tam olarak şöyle idi;
"Serkan Başkan (AK Parti Bilecik il başkanı Serkan Yıldırım) Recep Tayyip Erdoğan’ın Bilecik’ teki temsilcisi. Ondandır ki, tüm Partili kardeşlerimizi bu seçilmiş başkanımızın etrafında toplanmaya davet ediyorum. Kısaca bir hatırlatma olsun diye de bir dörtlük geldi, dün gece geç saatlerde kaleme aldım, onu da okuyacağım, Beğenirseniz alkışlarsınız beğenmezseniz alkışlamazsınız.
‘Bilecik denince gözlerimde çakıyor kıvılcım, Hizmet yolunda yapmaz hiçbir ayrım,
Bilecik için kendisi büyük bir kazanım. Davamız için başkan Serkan Yıldırım..’

Şimdi burada yerel yönetimlerin üç aşağı beş yukarı ne yaptığı belli. Kayı’ yı kaldırdılar ayıyı getirdiler bundan sonra bunlardan bir şey çıkmaz. Konuşur konuşur iş yapmaz. Elbette vatandaşın verdiği oya sonuna kadar saygımız var.

Onlar ne yaptıysa doğru yapmıştır başımızın üstündedir. Ama tekrar vatandaşımızın gözüne girmek için hızlı bir şekilde çalışmalarımızı tamamlamamız gerekiyor.
Zaman su gibi akıyor. Dün işte haziran seçimleriydi, bugün senesini geride bırakmış olduk, bir iki senemiz daha var önümüzde belediye seçimleri var ve bu seçimlere iyi hazırlanmamız lazım.
Serkan başkan başkanlığında bu seçimlere hazırlanıyor ve Serkan başkan ile beraber bu seçimlere giriyor olacağız. Partimizin her kademesindeki arkadaşımızın Serkan başkanın etrafında toparlanıp, oda kavrayıcı ve kapsayıcı olacak. Bilecik te eğer varsa partimizde aramızda küs ve kırılmış olan arkadaşlar var ise bunlarında hepsini toplayacağız. O’ da kavrayıcı ve kapsayıcı olacak. Tabi ister istemez aramızda kırgınlıklar ve küskünlükler olabiliyor ama bunların hepsini bir tarafa atmamız gerekiyor. İçinde bulunduğumuz durum itibariyle Türkiye bugün bazı sıkıntılar yaşıyor. Sınırlarımızın dört bir tarafı yangın içinde, Orta doğu’ da , Kafkasya’ da güneylide ve Kıbrıs ta yangın var. Her tarafta n Türkiye ağır bir ateş altında. Şunu ifade etmek isterim; 21. Yüzyılda Türkiye bölgenin ve dünyanın zenginliğinden daha fazla pay almaya gelir almaya aday bir ülke….”

Cuma Deren