Haftanın Parolası KOZA’ dan,
Küçük İyilik,
Büyük Gülümseme…

KOZA’DAN İYİLİKLER VE GÜLÜMSEMELER HAFTASI
Çanakkale Koza Gençlik Derneği gülümseten ve mutlu eden projeler ile haftaya damgasını vurdu.
KOZA’ nın, ‘iyilikler ve gülümsemeler haftası’ adını verdiği dikkat çeken etkinliğinde, her hafta farklı bir konu ve gündem ile gençlerle buluşması, sosyalleşmenin de yeni adı olarak gösterildi.
KOZA Gençlik Derneği temcileri, yapılan buluşmalar ile gençlerin hem sosyalleşmesini hem bilgi paylaşımında bulunmasını n desteklendiğini savundu.
Geçtiğimiz haftaya, Cuma toplantısı ile son veren ve ‘Okuduysan sen de yarışıyorsun’ çıkışına imza atan KOZA Gençlik Derneği’ nin ilgi çeken projesinin anlatımı ise şöyle oldu.
“Toplumumuzda giderek artan, birbirimizden uzaklaşma ve küçük iyiliklerin gücünü konuştuk ve bu kapsamda bir karar aldık.
Yeni haftaya ise bu gün 17 Ekim’ de başlıyoruz.  Önümüzdeki Cuma gününe kadar "KÜÇÜK İYİLİKLER, BÜYÜK GÜLÜMSEMELER" oluşturmaya çalışacağız.

Kendi aramızda küçük bir yarışma organize ettik. Şehrin farklı yerlerinde(her yer olabilir), gördüğümüz kişilere küçük iyilikler yapmaya çalışacağız. Amacımız; samimi, içten bir gülümseme alabilmek... En çok gülümsemeyi alan kazanır! (Ödül sürpriz)

Kurallarımız: 1. İyilik yapacağımız kişi tanımadığımız bir kişi olmalı... 2. İyilik herhangi bir konuda, herhangi bir şeyde olabilir.  3. Yaptığımız iyiliği neden yaptığımızı ve kendisinin de bu zincir kapsamında birisine yardımcı olması gerekli olduğunu anlatacağız. 4. Beraber gülümserken bir fotoğrafını alıp; burada paylaşacağız...

Şimdiden iyilik ve gülümseme zincirimiz için; yarışmamız başlasın!
 Mesajımızı Eğer buraya kadar okuduysanız ve gülümsüyorsanız; siz de yarışmadasınız demektir... Vakit kaybetme, Hadi Hemen başla”
Cuma Deren
 


Kaynak: Haber Merkezi