Her geçen gün farklı mekanların açıldığı Çanakkale’de özellikle kahve alanında fark yaratacak yeni bir mekan açıldı. Kepez Hamidiye Mahallesinde açılan Federal Coffee Company, kahve müdavimlerinin yeni adresi olacak.

Farklı Konsept, farklı atmosfer ve farklı lezzetlerle  hizmet vermeye başlayan ve özellikle güne kahvesiz başlamayan vatandaşların yeni adresi olacak Federal Coffee  Company Kepez Hamidiye Mahallesinde kapılarını açtı. Federal Coffee  Company firmasının Çanakkale Şubesi olan Ömer Özgel - Petek Özgel   çiftinin işlettiği Cafe, hafta sonu düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı. DJ performansının da yer aldığı  açılışta Ömer Özgel - Petek Özgel çiftini sevenleri de yalnız bırakmadı.
 
Çalışma ve okul hayatımızı İstanbul' da tamamlayan Özgel çifti ardından İstanbul'da E- Ticaret şirketi ve Tekstil şirketi kurdu.2020 yılında Çanakkale'ye taşınan çift İstanbul'daki şirketleri Çanakkale'den yönetiyor. Marmara Üniversitesi Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği ve finans mezunu Ömer Özgel ve Işık Üniversitesi Moda Tasarım mezunu Petek Özgel kendi iş alanlarındaki tecrübelerini Çanakkale' de Cafe, Restaurant ve Bar danışmanlıkları ile birleştirerek bir başarıya daha imza attı. Özgel çifti ayrıca  Etkinlik ve Workshop'lar yapıyor. Toptan kahve ve ana bayilik sistemi ile bir çok noktaya tedarik sağlayan Özgel çifti  2016 yılında İstanbul' da kurulan Federal Coffee  Company firmasının Çanakkale şubesini açarak Kepez Hamidiye Mahallesinde kahve severlere, kahve molası imkanı sağladılar. Federal Coffee Company’ de  Kendi kahvelerini kavuran, artizan ekşi mayalı ekmek ve kruvasan imalatı yaparak Kendine has yemek, tatlı ve kahve menüsüyle menülerini zenginleştiren Özgel çifti Kepez Hamidiye Mahallesinde Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi karşısında bulunan Eczaneler' in arka sokağında Eyüboğlu İş ve Bulvar Konut Sitesi Ahali Sokak'ta sizleri kahve içmeye davet ediyor.
 
Şerife Erdem