MHP Kurmayı Özel, Millet İttfikana yüklendi.Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kanunları önünde, her bir vatandaşın eşit olduğunun altını çizdi.

Bir süre önce, Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözlerini tekrarlayıp;"Milliyetçi Hareket Partisi, hangi etnik kökenden gelirse gelsin Türk milletine ortaklaşa vücut veren bütün vatandaşlarımızı büyük Türk milleti ailesinin ayrılmaz bir parçası olarak bütünüyle kucaklayan bir siyasi anlayışın temsilcisidir." diyen MHP Merkez ilçe Başkanı Mehmet Özel, Cumhur ittifakının karşısında kurulan, adını da  'Milet' diye zikredenlerin, Türkiye'nin asıl sorunu olduklarını iddia etti.

MHP Merkez ilçe Başkanı Özel hayli büyük haraflerle konuştu.
"Türkiye Cumhuriyeti kanunları önünde her bir vatandaşımız eşittir.
Fakat asıl sorun; terör örgütü pkk yı meşru gören ve teröristlerin sözcülüğünü yapan hdp ve de hdp' yi aklamaya soyunan zilletin ortaklarıdır" dedi.

-------------------------------------------
MHP' Lİ ÖZEL'DEN, MİLLLET İTTİFAKI TARİFİ;
"TERÖRÜ, AKLAMADA DA ORTAKLAR..."
-----------------------------------------

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale Merkez ilçe Başkanı Mehmet Özel, kurşundan da ağır sözler etti."ÜLKEMİZDEKİ SORUN, TERÖR SEVİCİLER.." diyerek sesini yükselten Özel' in ifadeleri, Millet ittfikanının taraflarının hedef aldı.
MHP' li Özel; "Türkiye Cumhuriyeti kanunları önünde her bir vatandaşımız eşittir.Fakat asıl sorun terör örgütü pkk yı meşru gören ve teröristlerin sözcülüğünü yapan hdp ve de hdp yi aklamaya soyunan zilletin ortaklarıdır" görüşünü savundu.
'Zillet' diyerek isimlendirdği 'Millet İttfakı'nın , Türkiye'nin asıl sorunu olduğıunu idida eden MHP Kurmayı Özel, 'Zillet' diye isimlendirdiği Millet İttifakı  taraflarının, terörü ve terör sevicileri aklamada da ortaklık ettiklerini ididaetti.
 "Zillet ittifakının ortakları ardı ardına açıklamalar yaparak hdp yi aklama derdi içine girdiler.
Hakkında kapatma davası açılmış  partiyi meşru organmış gibi gösterme derdindeler.
Ortada bir sorun vardır lakin, bu vatandaşlık sorunu değildir. Çünkü; Türkiye Cumhuriyeti'nin herkes için geçerli kanunları  önünde, her bir vatandaşımız eşittir.
Fakat asıl sorun terör örgütü pkk'  yı meşru gören ve teröristlerin sözcülüğünü yapan hdp ve de hdp' yi aklamaya soyunan zilletin ortaklarıdır." dedi.

GİZLİ KAPALI KAPILAR ARDINDA..
MHP Merkez ilçe Başkanı Özel, 'gizli kapalı kapılar arkasındalar' vurgusu yapıp "Anlaşılan o dur ki gizli kapılar ardında yapılan pazarlıklar yavaş yavaş aşikar olmaya başlamıştır." ifadesi eşilğnide, Millet ittifakına veryansın etti.

BİZANS ATIKLARINDRAN FARKSIZLAR...
Sözleri giderek ağırlaşan Özel; "Terör örgütü pkk ile ilişkisi herkesçe malum olan hdp meşru değil gayrimeşrudur ve hdp yi meşru kılma çabası içinde olanlar da içimizdeki Bizans atıklarından farksızdırlar." dedi.
Genel başkanı Devlet Bahçeli'nin açıktlamalarını bir süre önce tekrarlayıp, Ana muhalefet CHP ve ittifak ortaklarına yüklenen Özel, aynı görüyü yine savundu ve tekrarladı;
"Milliyetçi Hareket Partisi, hangi etnik kökenden gelirse gelsin Türk milletine ortaklaşa vücut veren bütün vatandaşlarımızı büyük Türk milleti ailesinin ayrılmaz bir parçası olarak bütünüyle kucaklayan bir siyasi anlayışın temsilcisidir." ifadeseni kulandı.

Cuma Deren