Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde bu yıl öğrenim görmeye başlayan öğrencilerle buluşmak amacı ile Çanakkale İl Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen kahvaltı programında hem kaynaşma sağlandı hem de öğrencilere Çanakkale hakkında bilgiler verildi. Kahvaltı programına katılan İl Müftüsü Şükrü Kabukçu da öğrencilere Müftülüğün öğrencilere yönelik yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Çanakkale İl Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen gençlik buluşmaları kapsamında, Gençlik Spor Bakanlığı Adile Sultan Erkek Öğrenci Yurdunda Kalan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi hazırlık ve birinci sınıf öğrencileri müftülük tarafından düzenlenen programa katıldı.  Geçtiğimiz haftalarda  hizmete giren  Müftülüğe bağlı  Fetvane Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen kahvaltılı buluşmaya İl Müftüsü Şükrü Kabukçu da katıldı.  Gençlerle kahvaltıda bir araya gelen Müftü Kabukçu  yaptığı açıklamada "Gençler gençlik merkezimizde sizleri ağırlamak bizleri mutlu ediyor. Şehrin kalabalığından sıkıldığınızda bu sakin mekanda bir nefes almak, bir çayımızı içmek üzere sizleri her zaman ağırlamak isteriz merkezimiz hafta sonu dahil olmak üzere her gün açık olacaktır" dedi.
Kahvaltı sonrası Üniversite için Çanakkale’ye gelen gençler Manevi Rehber Enes Abeş ve Gençlik Koordinatörü Musa Altunkaya eşliğinde şehir merkezinin tarihi yerlerini ziyaret ettiler.
 
Şerife Erdem