Önceki gün, hanelere Konfor katan, Çağın gereksinimi Enerji üretiminde ‘ben de varım’ diyen Çanakkale Markası DOĞTAŞ’ ın enerji yatırımı açılış törenine video konferans ile katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zafer ve Destanların şehrine, bu kez bizati ziyarette bulunacak.
Toplu açılışlara katılıp, bir Dünya devi olarak tarihe geçen ‘1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü’ ndeki son cıvatanın sıkılmasına tanık olacak Cumhurbaşkanı, Şehitler coğrafyasına kazandırılan, 773 milyonluk, 33 yatırımın da toplu açılışı gerçekleştirecek.
-----------------------------------------------
KISA SÜRE ÖNCE, ÇANAKKALE İÇİN, VEDİEO KONFERANSTA SELAM,
BU GÜN BİZATİ ŞEHİTLER COĞRAFYASINDA .
------------------------------------------------  
Çanakkale sevgisi ve tutkusunu her fırsatta gösteren isim Cumhurbaşkanı Erdoğan, 972 gün sonra yine Şehitler coğrafyasında.
Siyasete atıldığı tarihten buyana, her 18 mart Deniz Zaferi törenlerine katılan Cumhurbaşkanı, Pandemi nedeni ile Zafer törenlerine katılamamıştı. 972 gün aradan sonra Reis bu gün (13 Kasım Cumartesi) Çanakkale’ ye geliyor.
DOĞTAŞ ENERJİYATIRIMI AÇILIŞINA VİDEO KONFERANSLA,
BU GÜN DE, BİZATİ  ÇANAKKALE’ YE....
Önceki gün, hanelere Konfor katan, Çağın gereksinimi Enerji üretiminde ‘ben de varım’ diyen Çanakkale Markası DOĞTAŞ’ ın enerji yatırımı açılış törenine video konferans ile katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zafer ve Destanların şehrine, bu kez ziyarette bulunacak.
Toplu açılışlara katılıp, bir Dünya devi olarak tarihe geçen ‘1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü’ ndeki son cıvatanın sıkılmasına tanık olacak Cumhurbaşkanı, Şehitler coğrafyasına kazandırılan, 773 milyonluk, 33 yatırımın da toplu açılışı gerçekleştirecek.
KISA ÜSRE ÖNCE, SELAMI VİDEOLA GELMİŞTİ..
Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Çanakkale’ ye olan ilgisini, önceki günlerde; Doğanlar Holding’in Çevreci Tesisi açılışına video konferans ile katılımda bulanarak bir kez daha göstermişti.
Zafer ve Destanın şehrinde doğan, Ülkenin Mobilya sektöründeki en başarılı şirketi olan Doğanlar, Mobilya’nın, hanelere konfor katan ürünleri yanı sıra, çağın gereksinimi enerji yatırımlarında ‘ben de varım’ demesine seyirci kalmayan Cumhurbaşkanı, Şirketin enerji yatırımı açılışında yer almıştı.
Balıkesir’de faaliyet gösteren, Doğanlar Holding yatırımı, Çöp Gaz Elektrik Üretim Tesisi,  Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından önceki gün resmi açılışını gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, video konferansla katılım gösterdiği törende,   EPDK Hizmet Binası ve Yapımı Tamamlanan Enerji Santrallerinin Açılış Töreni'nde, Çanakkale Markası Doğanlar Holding’ in enerji yatırımı, sektörün beğeni toplayanları arasında yer almıştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biga’ da doğan Doğanlar Holding yatırımında, sevgisi ve tutkusu bir ayrı olduğu bilinen Çanakkale’ ye video konferansta selam göndermişti,.
Erdoğan, bu gün ise Çanakkale ziyaret programının önemli bir bölümünü kanlı canlı olarak Biga’ da geçirecek.
Balıkesir’de faaliyet gösteren, Doğanlar Holding yatırımı, Çöp Gaz Elektrik Üretim Tesisi açılışında AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Balıkesir Vali Yardımcısı Şükrü Kara, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz,  Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Üyeleri İlhan Doğan ve Şadan Doğan yanı sıra, Altı Eylül  Belediye Başkanı Hasan Avcı’ da katılımcılar arasındaydı.
“Üretim Portföyümüzü Çeşitlendirmeyi Arzu Ediyoruz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir’den mesaj< ermiş; hükumet olarak ülkenin artan enerji ihtiyacını gerekse küresel ekonomik görünümünü dikkate alarak çalışmaları yürüttüklerini kaydetmiş ve şöyle demişti; Daha çok yerli, daha çok yenilenebilir şiarıyla sürdürdüğümüz çalışmaların hedefi enerji ihtiyacımızın yerli ve milli imkanlarla, kaliteli, uygun fiyatlarla karşılanmasıdır. Bunun için yenilenebilir enerji kaynaklarının enerji sepetindeki payını sürekli yükseltiyoruz. Rüzgar ve güneş enerjisinden 2027 yılına kadar 10’ar bin megavatlık ek kurulu güç katkısı hedefliyoruz. Enerji havuzumuza nükleer enerjiyi de ekleyerek üretim portföyümüzü çeşitlendirmeyi ve zenginleştirmeyi arzu ediyoruz"
TAM GÜN ÇANAKKALE…
Şehitler coğrafyasına kazandırılan, 773 milyon liralık 33 yatırımın toplu açılışı için Çanakkale’ ey gelecek olan Cumhurbaşkanı, programının ağırlıklı bölümünü Biga’ da, sonrasında ise Lapseki’ de yapımında sona gelinen 1915 Çanakkale köprüsü inceleme ve son işlemin yapılacağı cıvata sıkım töreninde geçirecek.  
Cuma Deren