“ASİLLER, VEKİLLERİ BEKLİYOR…”
EYT Çanakkale Dernek Başkanı, yıllardır ettikleri duayı anımsattı:
“BİZLER ALLAH’ DAN SAĞLIK, DEVLET’ TEN AYLIK DİLEDİK”
TBMM’ de günlerce sürecek Bütçe Görüşmeleri sonrasında, Milletvekillerinin mesaiye kısa bir ara vereceğine dikkat çeken Çanakkale EYT Derneği Başkanı Murat Çağlayan;
“Asıllar, vekillerin mesaiye başlayıp, yüzbinlerin beklediği kararı almasını bekliyor” dedi.
Emeklilikte Yaşa Takılanların, Ne Bir Lütuf Ne de Sadaka, Hakkı Olanı İstediğinin altını çizen Çanakkale EYT Derneği Başkanı Çağlayan;
“Cumhurbaşkanından Müjdeyi günler önce aldık, karara bağlanmasını bekler olduk” diyerek, Aralık sonuna odaklandıklarını söyledi.
----------------------------------------------
EYT’ Lİ İÇİN SON DURUMU ÖZETLEDİ;
“MÜJDEYİ ALDIK, KARARA KALDIK”
----------------------------------------------
Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Murat Çağlayan, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan müjdeyi aldık, Vekillerin kararına kaldık” diyerek, içinde bulundukları sürece dikkat çekti.
TBMM’ de günlerce sürecek Bütçe Görüşmeleri sonrasında, Milletvekillerinin mesaiye kısa bir ara vereceğini, bu nedenle beklenen EYT kararının gecikebileceği düşüncesine kapılan yüzbinlerce EYT’ linin olduğuna vurgu yaptı.
Asillerin, vekillerin alacağı karara odaklandıklarının altını çizen EYT Çanakkale dernek başkanı Murat Çağlayan;
“Şu an yaşanılan tek kelime ile şu; ‘Asıllar, vekillerin mesaiye başlayıp, yüzbinlerin beklediği kararı almasını bekler oldu’.
Müjdeyi, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayip Erdoğan verdi. Geriye Vekillerin alacağı karar kaldı” diye konuştu.
Emeklilikte Yaşa Takılanların, Ne Bir Lütuf Ne de Sadaka, Hakkı Olanı İstediğine dikkat çeken Çanakkale EYT Derneği Başkanı Çağlayan;
“Türkiye kulakları ile işitti. Cumhurbaşkanından Müjdeyi günler önce aldı, EYT ‘liler şimdi, çıkacak karara kaldı diyebiliriz” şeklinde konuştu.
Çağlayan yüzbinlerce EYT’linin,  Aralık sonuna odaklandığının altını çizdi.
Bir süre önce, büyük harflerle konuşup; “EYT’LİLER, KENDİLERİNE DESTEK VERMEYEN HERKESE, AYNI TAVRI TAKINACAK” çıkışına imza atan EYT Çanakkale Dernek başkanı Çağlayan, çok çarpıcı bir söz etmiş; “İKTİDAR GİBİ, MUHALEFETE DE MUHALİFİZ!…”demişti.
EYT’ lilerin, Her şeye ‘Karşı’, ‘Çarşı’ Taraftarlarını aratmayacak söylemleri, Türkiye genelinde düzenlenen eylemlerde dikkatlerden kaçmamıştı.
Çanakkale EYT Derneği Başkanı Murat Çağlayan, bundan böyle edecekleri duanın iki kelimeden ibaret olacağına vurgu yapıp;  “Allah’ dan Sağlık, Devlet’ ten Aylık” demişti.
Çağlayan son günlerde dilden düşmeyen ifadeye dikkat çekti. “Her EYT’ li tek bir laf ediyor.
Diyor ki;  ASILLAR, VEKİLLERİ BEKLİYOR…”
EYT’ liler için, bıçağın kemiğe dayanmasının üzerinden çok uzun zaman geçtiğini defaten dile getirdiklerini anımsatan Çağlayan;
“Çeyrek Asırdır Verilmeyen Hakları İçin, Mücadele ettik. Müjdeyi de yakın zamanda aldık. Şimdi sıra, Vekillerin alacağı kararda” diye konuştu.
Cuma Deren