Kendi Küçük Yüreği büyük Melikşah Coşkun, hayalleri için biriktirdiği paraları, yaşıtlarının da oynayabilmesi için de oyuncaklarını paylaştı. Deprem Bölgesinde kurtarma çalışmalarına katılan ekipleri de resim olarak çizen Melikşeh, ekiplere teşekkür etti.
Çanakkale Valiliği himayesinde Kahramanmaraş ve Hatay’da yaşanan depremlerin  yaraları sarmak için bağış kampanyaları devam ederken   7’den 70’e tüm Çanakkaleliler de bağışlara destek oluyor. Depremde yaraları sarmak isteyen Minik Melikşah’da hayalleri için biriktirdiği kumbarasındaki paraları bağışladı. Melikşah Coşkun ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Oyuncağımı  Paylaşıyorum’ kampanyası kapsamında da oyuncaklarını bağışladı. Tüm ülkede başlatılan yardım kampanyasına duyarsız kalmayan Minik Melikşah  takdir topladı
Ekiplere Teşekkür Resmi Çizdi
Melikşah Coşkun, günlerdir bir kişiyi daha sağ çıkarmak için bölgede Canla başla çalışan kurtarma ekiplerini de çizerek ‘Sizi seviyorum’ diye yazdı.  Enkaz altında kalan canları kurtarmak için günlerce çalışan kurtarma ekipleri ve onları hayatta tutmak için çabalayan sağlık çalışanları ve gönüllüleri de çizen Melikşah, teşekkürlerini de çizmiş olduğu resimle iletti.
 
Şerife Erdem