Gören kardeşler Deprem Bölgesindeki arkadaşları için hem en sevdikleri oyuncaklarını bağışladı hem de hayallerinden vazgeçerek kumbaralarındaki parayı bağışladılar.
Biga İçdaş Spor Salonu ve Atatürk Kültür Merkezine vatandaşlar yardım malzemeler getirilmeye devam edilirken Çocuklar da aileleriyle yardım kampanyasına destek veriyor. Çocukların, deprem bölgesine gönderilmek üzere getirdiği oyuncakların üzerine bıraktığı notlar ise görenleri duygulandırıyor. Oyuncakları ile beraber duygusal bir not gönderen çocuklardan ikisi de Ömür ve Leyla Gören kardeşler oldu. İki kardeş en sevdikleri oyuncaklarını deprem bölgesindeki arkadaşlarına göndermekle yetinmeyip bilgisayar almak için biriktirdikleri parayı da gönderdiler. Arkadaşları için Bilgisayar hayali ve n sevdiği oyuncaklarından vazgeçen iki kardeş gönderdikleri hediyelerinin üzerine de şu notu yazdılar “Merhaba arkadaşlarım, Ben Çanakkale Biga’da yaşıyorum. Öncelikle geçirmiş olduğunuz depremden dolayı  çok geçmiş olsun.  Sizler için çok üzgünüm.  Sizin için ben ve kardeşim Leyla ile birlikte  en sevdiğimiz oyuncaklarımızı biraz olsun sizi mutlu etmesi için  size gönderiyorum.  İnşallah sizi mutlu eder. Ve Bilgisayar almak için  kumbaraya atmam gereken parayı  size gönderiyorum” diye yadı.
 Ömür’ün Bilgisayar Hayalini Milli Eğitim Müdürü Gerçekleştirdi
 Duygusal notu gören Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Ömür ve Leyla Gören kardeşleri okullarında ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erkan Bilen çocukların oyuncakları ve notun fotoğrafını görünce "Kelimeler boğazımda düğümleniyor. Hep birlikte yeniden yeşereceğiz" dedi. Okul ziyaretinde  İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen  miniklerin  bilgisayar hayallerini de gerçekleştirdi.  
 
Burcu Erdal