Çanakkale Markası 'DOĞTAŞ' ın çatısı altında bulunduğu Doğanlar Holding Başkanı Davut Doğan; Mobilya, enerji ve inşaat sektörlerinde faal olan grubun, yakın zamanda bakır madeni alanında ortaklık kuracağını duyurdu.
 
Doğanlar Holding Başkanı Doğan, sözü şuna getirdi;
"DOĞADAN GELDİK, DOĞA İLE BÜYÜYORUZ"
 
Çanakkaleli işadamı Doğan;"Dünyada ilginin yüksek olduğu bakır madeninde bir grupla ortaklık için masadayız" diyerek, yeni rotalarından söz etti.
----------------------------------
DOĞTAŞ' IN YENİ ROTASI;
TARIM VE MADENCİLİK
----------------------------------
 
Çanakkale’de Doğup, Dünya’ ya açılan Marka, Yeni Rotasını açıkladı. “Madencilik ve tarım işine giriyoruz”
 
Doğanlar Holding Başkanı Davut Doğan.  grubun halka açılma planı ve yeni sektörlerdeki girişimleri üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
DOĞTAŞ patronu, “Doğa’dan Gelen, Doğa İle Bütünleşen” bir anlayış ile adeta hedef büyüttüklerinden söz etti.
 
2022’ yi, 5,5 milyar Türk Lirası ciro ile tamamlayan Doğanlar Holding, Kulvar değiştiriyor. Şirket, Tarım ve Madencilik dalında da yol alacak.
 
Holding Başkanı Davut Doğan, yeni yatırım planlarından söz etti. Bakır madeninde ortaklık kurmaya hazırlandıklarını dile gteirdi.
 
Doğanlar Holding’in, 2023 Ağustos’unda, tarım yatırımı gündemi ile yol alıdğı öğrneildi.
 
“HALK’A ARZ, YAKINDA”
Detayları, Holding Başkanı Davut Doğan Verdi.
 
Çanakkaleli işadamı Doğan, Önümüzdeki bir yıllık süreçte halka açılmayı planladıklarını da duyurdu.
 
Doğanlar Holding, halka arz öncesi faaliyet gösterdiği sektörlerde çeşitliiğini artıracak. Böylelikle, Çanakkale’ de doğup, dünya’ ya açılan Marka başarı zincirinin halkalarına, yenilerini etklemeyi hedefliyor.
 
Mobilya, enerji ve inşaat sektörlerinde faal olan grubun, yakın zamanda bakır madeni alanında ortaklık kurma hazırlığından söz eden Holding Başkanı Doğan;
 
“Bu ortaklık ardından, Ağustos ayında tarım işine atılacağız, bu alandaki yatırımlar yeni gündemimiz” diye konuştu.
 
Grubun, 2024 yılında halka açılma planını gerçekleştireceklerini söyleyen Holding Başkanı Davut Doğan; dünyada ilginin yüksek olduğu bakır madeninde bir grupla ortaklık için masada olduklarını tekrarlayıp bu konuda tedaylar verdi;
 
İlk etapta 5 milyon dolarlık yatırım yapacakları madencilik işinin yanı sıra tarım sektöründe de domates üretimine başlayacaklarını anlatttı.
 
Cuma Deren