İlçeleri ve Beldelerin yanı sıra Çanakkale Merkez ve Köyleri de karış karış gezen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, vatandaşlarla kucaklaşıyor. Uz, son olarak Çanakkale Merkez, Eceabat İlçesi ve Umurbey Beldesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden ve Çanakkale’nin her bölgesinde vatandaşlarla kucaklaşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili adayı Rıdvan Uz,  Çanakkale Merkez, Eceabat ve Umurbey’de vatandaşlarla bir araya geldi. 14 Mayıs'ta yapılacak olan 13. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim çalışmaları  kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Rıdvan Uz, partisinin ve kendisinin yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler veriyor.  İlk olarak Lapseki İlçesini ziyaret eden İYİ Parti Milletvekili Adayı Rıdvan Uz, Lapseki Pazarı, kıraathane ve esnafları ziyaret ederek partisinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  Lapseki’nin ardından Çanakkale’de de Pazar ziyareti gerçekleştiren Rıdvan Uz,  pazarda kurulan parti standını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.  Hem pazarda hem de parti standında Çanakkaleli vatandaşlarla buluşan İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Uz, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. 7'den 70'e İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Uz, sevgi gösterileriyle karşılaştı.
Yoğun tempoda gerçekleştirilen seçim çalışmaları kapsamında Çanakkale Merkezin ardından Eceabat İlçesine geçen Rıdvan Uz, burada da partililerle buluştu.  Burada gerçekleştirilen eznaf ve Köy ziyaretlerinde Rıdvan Uz’a İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Müberra Çakır, İYİ Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyesi Fehim Tiryaki, İYİ Parti Bursa üyeleri Berk Demirpolat, Furkan Alton ve İYİ Partili yöneticiler de eşlik etti.  Çanakkale Merkezde olduğu gibi köylerde de vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Rıdvan Uz,  kırsal kesimlerde de partisinin stratejisini ve  hayata geçirilecek projelerini aktardı.  Ayrıca  14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde İYİ Parti'nin politikalarından bahsederek vatandaşlardan seçimlerde destek istedi.
Haber Merkezi