Yerel seçimlere güçlü girmek isteyen Zafer Partisi’de Çanakkale’nin en büyük İlçesi Biga’da Belediye Başkan Aday Adayını açıkladı.  Düzenlenen Basın toplantısı ile Av. Göknil Erdoğdu Çakan Biga belediye başkan aday adaylığını açıkladı.
 
Milletvekilliği ve  Cumhurbaşkanlığı seçiminde özellikle mülteci turumu ile iyi bir ivme kazanan Zafer Partisi aynı çizgi ile  yerel seçimlere girmeye hazırlanıyor. 31 Mart 2024 yılında gerçekleştirilecek yerel seçimlere hazırlanan partilerden biri olan Zafer Partisi, ilk Belediye Başkan Aday Adayını da açıkladı. Çanakkale’nin en büyük ilçesi olan Biga İlçesinde Başkan Aday Adayı için bası toplantısı düzenlendi.  yapılan aday adaylığı açıklamasına Zafer Partisi Biga İlçe Başkanı Muharrem Maral ev sahipliğinde bir araya gelen Zafer Partisi Çanakkale İl Başkanı Adnan Mecu, Çanakkale İl Sekreteri Yılmaz Yıldırım, İl Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dinler, Merkez İlçe Başkanı Kenan Kurum, Merkez İlçe Teşkilat Başkan Yardımcısı Hakan Okay, Çan İlçe Başkanı Emel Arslan, Yenice İlçe Başkanı Ali Osman Ay, Yenice İlçe Teşkilat Başkan Yardımcısı Süha Can Ay ve birçok Zafer Partili katıldı
 
.Zafer Partisi Biga İlçe Başkanlığının Mart 2024 Yerel Seçimi Belediye Başkan Aday Adayı tanıtımının gerçekleştirildiği toplantıda bir konuşma yapan  Zafer Partisi Çanakkale İl Başkanı Adnan Mecu “Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın da bahsettiği üzere Zafer Partisi olarak tüm il ve ilçelerimizde vatandaşımıza hizmet için her kulvarda bu hizmet yarışında varız.  Biz Zafer partisi Biga İlçe Teşkilatı olarak gururluyuz. Genel seçimlerin ardından yerel seçimlere aday adayımızla birlikte Biga’nın tarihine damga vuracağız. Biz kıymetli hemşehrilerimize  Biga Belediye Başkan Aday Adayımız Göknil Hanımı takdim ediyorum” dedi.
 
Yerel Seçimlerde de Başarıyı Sürdüreceğiz
 
Zafer Partisi Biga İlçe Başkanı Muharrem Maral ise genel seçimlerde gösterilen başarıyı yerel seçimlerde de sürdüreceklerini dile getirerek  “Türkiye'nin genelinde olduğu gibi Biga'da da Zafer Partisine gösterilen ilgi ve güvenin artmasından dolayı memnuniyet duyuyoruz. Genel seçimlerde gösterilen başarının yerel seçimlerde de katlanarak büyüyeceğiz. Atatürk bizim kırmızı çizgimizdir. Bizler Atatürk'ün ilkelerinden, hedeflerinden ve düşüncelerinden asla taviz vermeyeceğiz. Bizler Atatürk Milliyetçileriyiz. Yerel seçimde de sizleri Atatürk’ten aldığı Seçme ve seçilme hakkı”nı kullanan Zafer Partisi Biga Belediye Başkanı Aday Adayı Avukat Göknil Erdoğdu Çakan ile buluşturuyoruz" dedi.
 
Zafer Bigalıların Olacak
 
Belediye Başkanı Aday Adayı Av. Göknil Erdoğdu Çakan ise davetlilere teşekkür ederek başladığı konuşmasında kısaca kendini tanıttı ve planlarından söz etti. Av. Göknil Erdoğdu Çakan “Ben Avukat Göknil Erdoğdu Çakan. Aslen Biga Korobalıyım. 1991 yılında Bandırma’da doğdum. 10 yıldır avukatlık yapıyorum Evliyim ve bir çocuğum var. Çok yakın bir zaman önce başarılı bir genel seçim atlattık. Aynı başarıyı gün ve gün aday sayımızı arttırarak devam ettiriyoruz. Ülkemiz ve milletimizin çıkarları ne ise Türkiye’nin ve çocuklarımızın ufku için Atatürk çizgisi ve Türk Milliyetçiliği ile birlikte vatandaşlarımızın arkasında dimdik durduk. Bu süreçten itibaren de halkımız ve Biga Halkı Zafer Partisi’ne bir çok teveccühte bulundu. Bunun için Biga Halkına çok teşekkür ederim. Biz burada Biga’nın çok daha iyi yönetilebilmesi için Biga Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklıyorum. Biga’da Zafer Bigalıların olucak. Biga’da Zafer kadınların olacak. Biga’da Zafer geleceğe umutla bakmak isteyen çocukların olacak” dedi.
 
Cuma Deren