Mektup karşısında duygulanan Başkan Bayram, Duru’yu okulunda ziyaret ederek kendisine ve arkadaşlarına  hediye takdim etti.

Bu yıl okula başlayan ve Küçükkuyu İlkokulunda öğrenim gören Hatice Duru,  yeni yılda Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram’a yazdığı yeni yıl tebriği ile   heyecanını paylaştı. Duru, okuma yazmayı henüz yeni öğrendiğini belirttiği yeni yıl tebriğinde “Başkan Amca adım Duru, ben okuma yazma öğrendim. İlk kez kart yazıyorum  ve bu kartı da size yazmak istedim. Yeni yılınız kutlu oldun, mutluluk başarı dolu olsun.  Sizi çok seviyorum” notunu yazdı.

Başkan Mesut Bayram’dan Duruya Ziyaret

Kartı alan ve duygulu anlar yaşayan Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram Küçükkuyu İlkokulunda okuyan Duru ve sınıf arkadaşlarını ziyaret etti.  Yazdığı tebrik ve okuma yazmayı öğrendiği için Duru’yu tebrik eden Belediye Başkanı Mesut Bayram,  gönderdiği kert için de teşekkür etti. Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Belediye Başkanı mesut Bayram, ziyarete ilişkn sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Duruyu okulunda ziyaret ettik. Geçtiğimiz günlerde bana gönderdiği bu güzel mesajla beni çok duygulandıran ve aynı zamanda gururlandıran Hatice Duru'ya ve arkadaşlarına ziyarette bulunduk. Çocuklarımız her zaman en büyük değerimiz olmuştur ve öyle olmaya devam edecektir. Böyle güzel çocuklar yetiştiren ailelerimize ve öğretmenlerimize de şükranlarımızı sunarız. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

 

Şerife Erdem