“Partili herhangi bir gencimiz, Bigamızı sizin adayınızdan daha iyi yönetir…”

Biga Gençlik Kolları yönetimiyle bir araya gelen AK vekil Gider, CHP’nin hizmet siyasetinden uzak olduğunu vurguladı.

Partili geçlere seslenip; “Aranızdan herhangi birini kurayla seçsek, CHP’nin mevcut adayından daha iyi şekilde, Bigamızı yönetir” dedi.

--------------------------------------

AK Vekil Gider’ den, AK Gençliğe Övgü;

“KURAYLA BİR AK GENÇ SEÇSEK,

BİGA’ YI CHP’DEN İYİ YÖNETİR”

---------------------------------------

İktidar partili vekil Ayhan Gider’ den, Yeni yılın ilk haftasına damga vuracak sözler geldi. Siyaset kamuoyunda olası çok tartışılacak bir çıkışa imza atan AK vekil Gider, CHP’ ye bakın nasıl yüklendi; “Partili herhangi bir gencimiz, Bigamızı sizin adayınızdan daha iyi yönetir…”

Çanakkale’ nin en büyük ilçesi Biga’da partisinin gençlik kolları yönetimiyle buluşan AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, ilçede hizmet belediyeciliğinin devamının önemli olduğunu vurguladı. Ana muhalefet pati CHP’nin hizmet siyasetinden uzak olduğunu söyledi.

AK Gençlere seslenen Milletvekili Gider; “Aranızdan herhangi birini kurayla seçsek, CHP’nin mevcut adayından daha iyi yönetir” dedi.

Yasama faaliyetlerinin dışında kalan süreyi, seçim bölgesinde geçiren AK Partili Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale’nin hem coğrafik hem de nüfus yoğunluğu en büyük ilçesi Biga’da partisinin gençlik kolları üyeleriyle buluştu.

AK Parti Biga Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevine kısa süre önce başlayan Furkan İbiş’a görevinde başarılar dileyen Gider, gönüllülük esası ile yaptıkları çalışmaların kıymetli olduğunun altını çizdi.

“ŞAİR DİYOR YA; TOHUM SAÇ, BİTMEZSE TOPRAK UTANSIN”

AK partili gençlerin, herhangi bir vaad ile bu görevlere gelmediğini söyleyen Gider; “Sizler buraya kendi arzunuzla geliyorsunuz. Bir anlamda aslında en önemli ve gerçek sivil toplum faaliyeti sizlerin yaptığıdır.  

Hiçbiriniz vaatle buraya gelmediniz. Yaşıtlarınızdan farklı bir konumdasınız.

Şair diyor ya; ‘tohum saç, bitmezse toprak utansın’ elinizden gelen gayreti göstererek topluma hizmet etmenin peşindesiniz” dedi.

“HERHANGİ BİRİNİZ DAHİ, CHP’NİN ADAYINDAN İYİDİR”

AK vekil gider, Gençlik kollarında görev yapanların, bir duruş sergilediğini ve bunun önemine değindi şöyle dedi;

 “Müstakilen burada bulunmanız, kıymetli. İşinizden vakit ayırarak, memleket için yapacaklarım var diyorsunuz. Bu duruşunuzdan ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Bülent Erdoğan şu an belediye başkanımız. Onu geçiyorum, sizin içinizden herhangi birini kurayla belediye başkanı olarak seçsek, CHP’nin önerdiği adaydan çok daha iyi yönetirsiniz belediyeyi. Bu hayata bakışla ilgili bir konu. CHP’nin hayata bakışında millete hizmet yoktur. Arıza çıkarmak vardır. Depremde millet çamurun içindeyken, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum 10 günde vatandaşı çamurdan kurtaracak konteyner kenti kurdu. Bu CHP gitti açıklama yaptı, toprağın tarımsal analizini yapmadan karar verdiler diye. Milletin yağmur altında kalması, donması önemli değil ki onlar için”

Cuma Deren