Yönetimini oluşturarak  kulübün yeniden ayağa kaldırılması için çalışmalar başlatan  üyeler Çanakkale 1. Amatör Liginden yeniden sahalara dönüş yapıyor.Çanakkale sporunda bir dönem rüzgar gibi esen, yaşattığı futbol nedeni ile kırmızı şimşekler lakabı ile anılan Çanakkale’nin köklü spor kulüplerinden biri olan Çanakkale Spor Kulübü sahalara dönüş yapmaya hazırlıyor. Köklü geçmişinin küllerinden yeniden doğan ve 17 Asil, 17 yedek üyeden oluşan Yönetim kurulu ile yola çıkan  Çanakkale Spor Kulübü Futbol takımı, Çanakkale 1.Amatör lig' den başlayarak sahalara yeniden dönecek.

 2 Mart Cumartesi Günü Büyük Truva Otelinde gerçekleştirilecek olan kahvaltı etkinliğinde bir araya gelecek olan Çanakkale Spor Kulübüne gönül vermiş insanlar yeniden kenetlenecek.  Gerçekleştirilecek büyük buluşma öncesi çeşitli ziyaretler yaparak davetler gerçekleştiren    Çanakkale Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Turan, Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı’yı da ziyaret ederek  davetini gerçekleştirdi. Spor geçmişi olan Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çanakkale Spor Kulübü’nün Çanakkale sporuna kattıklarını yeniden geleceğe taşıyabildikleri için yönetime destek olmaya hazır olduklarını belirtti.

Çanakkale Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Turan ise yaptığı açıklamada   “ 1966 Çanakkale Spor ile Çanakkale il özel idaresine ait olan Çanakkale Spor Kulübünün birleşmesi ile yeniden Çanakkale Spor adı altında takımımızı, eski ismini, eski logosunu ve eski formasını Çanakkalelilere kavuşturmuş olduk.  Çanakkale Spor’ un yeniden doğmasını kulübümüzün 2 Mart Cumartesi günü Büyük Truva otelinde gerçekleştireceği etkinlik ile Çanakkale Spor’a Yönetici, idareci, başkan ve futbolcu olarak hizmet vermiş isimler ile bir araya gelerek, bu isimleri uzun bir süre sonra kaynaştırmak ve eski anıları hatırlamak için bir araya getiriyoruz. Çanakkale spora emeği geçmiş herkesi kahvaltı etkinliğine bekliyoruz” dedi.

Şerife Erdem