Mahalli idareler seçimine sayılı günler kala, su çilesi çeken Kepeklilerin, iktidar partili Belediye Başkan adayı Cüneyt Aksu lehine attığı gözlenen slogan, dikkatlerden kaçmıyor.

Yerel basında birçok habere konu olan, Kepez yaşayanlarının su sorunu, propaganda çalışmaları sırasında atılan sloganlarla adeta ayrı bir boyut kazandı. 

Seçim çalışmaları kapsamında, sahada bir takım ziyaretlere imza atan Başkan adayı Cüneyt Aksu lehine, Kepez seçmeninin “KEPEZE AKSU GELECEK’  diyerek destek verdikleri gözleniyor.

“31 MART’ TA, SU ÇİLESİ DE BİTECET,  BASKI VE ZULÜM DE”

Ak Partili Başkan adayı Aksu’nun, propaganda çalışmaları sırasında savunduğu dikkat çekici iddiası şu;  “Kepez’de çözülemeyecek hiçbir sorun yok. Sorunların çözümü gayet basit fakat bu sorunları çözemeyen ya da çözmek istemeyen, vatandaşa çile çektiren kibirli ve vatandaşa tehditler savuran bir belediye başkanı var. 31 Mart akşamı Kepez halkı su çilesinden ve baskı zulmünden kurtulacak.”

---------------------------

Hayat kaynağı su, Başkan adayı lehine slogana dönüştü

KEPEZ’DE SORUNU YAŞAMAYAN,

O SLOGANI ATMAYAN KALMADI…

--------------------------

İnsan yaşamı için olmazsa olmaz, hayat kaynağı su, Kepezlilerin dilinden, AK Partili Başkan adayı lehine atılan slogana dönü

Türkiye’nin en büyük beldesi Kepez’ in Belediye Başkan Adayı AK Partili Cüneyt Aksu’nun, propaganda çalışmalarına katkı sağlayan bir sloganı,  seçmenin spontane belirlediği öğrenildi.

İktidar partili Başkan adayı Aksu’ nun, sah çalışmaları kapsamında, kahvehaneler, ev ve esnaf ziyaretleri yapar iken,  vatandaşın gösterdiği yoğun ilgi gibi, atılan bir slogan dikkatlerden kaçmıyor.

Çanakkale yerel basınında, birçok habere konu olan ve Kepez’de yaşayan insanların en büyük sorunu olarak dile getirilen, şebeke içme su’ yu sıkıntısı, atılan sloganlarla da gündemde tutuluyor.

Kepez seçmeninin, ‘KEPEZE AKSU GELECEK diyerek, AK Partili Belediye Başkan adayına destek verdikleri gözleniyor.

Vatandaşların attığı slogan karşısında, her ziyaretinde Belde halkının çözümlenemeyen sorununa ilişkin konuşan AK partili Belediye Başkan adayı Cüneyt Aksu;

“Önceliğimiz yaşam hakkı olan su sorununu çözeceğiz. Şebekeden evimize, işyerimize ulaşan, bakıldığında çamur deryasına andırır içme suyunu, ilk işimiz içilecek duruma getireceğiz. 

Çeşmelerden çamur değil, berrak bir su akacak. Suda  %50 indirim olacak. Sözüm söz” ifadelerini kullanıyor.

İktidar partili Belediye başkan adayı Aksu, “Kepez’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın sorunlarını tek tek tespit ettik.

Kepezi ayağa kaldıracak ve vatandaşlarımızın sorunlarını çözecek projelerimizi; konularında  uzman ekip arkadaşlarımla birlikte hazırladık.

Hangi projeyi nereye, nasıl ve hangi kaynakları yaratarak yapacağımızı gayet iyi biliyoruz.

TESPİT KEPEZLİ’DEN; GEÇEN 5 YIL, HEBA OLDU…

Vatandaşlarımızdan geçtiğimiz 5 yılın heba olduğunu söylemeyen yok. Dahası, başta su ve ulaşım olmak üzere sorunların giderek büyüdüğünü herkes gibi, Kepezli olarak ben de görüyorum. Kepezimizin bir beş yılını daha heba etmeyelim.

“31 MART’ TA, SU ÇİLESİ DE BİTECET,  BASKI VE ZULÜM DE”

Son olarak, şunu söylemek istiyorum; Kepez’de çözülemeyecek hiçbir sorun yok. Sorunların çözümü gayet basit fakat bu sorunları çözemeyen ya da çözmek istemeyen, vatandaşa çile çektiren kibirli ve vatandaşa tehditler savuran bir belediye başkanı var. 31 Mart akşamı Kepez halkı su çilesinden ve baskı zulmünden kurtulacak.” İddiasını savundu.

Cuma Deren