Erkek mesajında şu ifadeleri kullandı:

Varoluşunun temel dayanağını “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir” ilkesinin oluşturduğu ve milletimizin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümündeyiz.Uzun yıllar bağımsızlık için büyük mücadele vermiş halkımızın en büyük zaferlerinden biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı; egemenliğin, adletin, demokrasinin, eşitliğin ve çağdaşlığın da sembolü olmuştur.

Öte yandan, aydınlık yarınlar için çok büyük bir adımın atıldığı ve ulusal egemenliğin ilan edildiği 23 Nisan 1920 tarihi, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğin esas mimarları olan çocuklara bayram olarak armağan edilmiştir.

Biliyoruz ki, geleceğimiz ve umudumuz olan çocuklarımızın en kıymetli hazinesi; yüzlerindeki gülümseme ve kalplerindeki sevgidir. Onların gülüşlerini, renklerini, umutlarını her zaman canlı tutmak için çok çalışacağımızın sözüyle tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı içten dileklerimle kutluyor, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum.dedi.Haber Merkezi