Kapalı gişe oynayan oyunda, oyuncuların performansı ayakta alkışlandı.Çanakkale Belediyesi Nisan Ayı Kültürel Etkinlik faaliyetleri kapsamında ‘Fanatik’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Ünlü isimlerin de yar aldığı tiyatro oyununda  bilet satışlarında uzun kuyruklar oluşmuştu. Biletlerin tamamının dağıtıldığı oyun kapalı gişe oynandı. Salih Bademci, Neslihan Arslan ve Nurhan Özenen gibi isimlerin yer aldığı  tiyatro  gösterisi Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Tanju ve Eda 5 yaşındaki oğulları Atlas’a o gün cenazesi olan dedesinin nereye gittiğini akılcı bir şekilde açıklamanın yolunu aramaktadırlar. Onu teselli etmek için kolay yola kaçmayıp gerçekleri anlatıp onun kendi çıkarımlarını yapmasını isterler ancak Tanju’nun annesi de öbür dünyayı kendi inancına göre anlatmak istemektedir. Tanju oğlunu karşısına aldığında duyup duyacağı en acı haberi alır. Dedesi ölmeden önce Atlas’ı gizlice Galatasaraylı yapmıştır. Fanatik Fenerli olan Tanju oğlunu bu illetten kurtarmak için her şeyi göze alır çünkü onun gözünde Galatasaraylıların öbür dünyada gittikleri tek bir yer vardır.

95 dakikalık bu hikayeyi Salih Bademci, Neslihan Arslan ve Nurhan Özenen sahneye yansıttı. Ünlü oyuncunun performansı tiyatroda kahkaha tufanına yol açarken, futbol sevgisi ve fanatikliğe dair bir çok mesaj da izleyicilere verildi.  Bol kahkahalı oyun sonunda oyuncuların performansı ayakta alkışlandı.

Burcu Erdal