İlçelerdeki yatırımlar, projeler ve yürütülen çalışmaları yerinde denetlemek,  incelemelerde bulunmak amacı ile ilçe ziyaretlerini sürdüren Vali İlhami Aktaş,  Bozcaada İlçesini ziyaret etti.  Bayram Öncesi gerçekleştirdiği ada ziyaretinde Vali İlhami Aktaş’ın ilk durağı  Bozcaada Sahil Güvenlik Komutanlığı oldu.  Vali İlhami Aktaş, TCSG-908 Bot Komutanı Asb. Kd. Üçvş Mustafa Gülmez ve TCSG-16 Bot Komutanı Asb. Kd. Üçvş Hüseyin Kepekli ile bir süre görüşerek Sahil Güvenlik Komutanlığının çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Bozcaada Sahil Güvenlik Komutanlığını ziyaretinin ardından Vali İlhami Aktaş’ın ikinci ziyaret noktası ise  Bozcaada Belediyesi oldu.  Bozcaada Belediye Başkanı Yahya Göztepe ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, Bozcaada Belediyesi’nin yürüttüğü projeler ve çalışmaların yanı sıra 9 Günlük Bayram tatili ve yaz sezonu için yapılan hazırlık ve çalışmalar hakkında d a bilgiler aldı.  Yapılan görüşmenin ardından Vali İlhami Aktaş, Bozcaada Belediye Başkanı Yahya Göztepe’ye hayırlı olsun temennisinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ardından Vali İlhami Aktaş, Bozcaada pazar yerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Pazar yerinde vatandaşlarımızla tek tek selamlaşan ve bir süre sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını dinledi. Pazarcı esnaflarını tezgâhlarının başında ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, hayırlı işler dileyerek, bereketli, bol kazanç temennisinde bulundu. Pazar ziyareti sonrasında Bozcaada Kalesini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, kale hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İlçe ziyareti kapsamında Bozcaada Kaymakamlığını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Bozcaada Kaymakamı Mehmet Halit Haydaroğlu tarafından karşılandı. Bozcaada Kaymakamı Mehmet Halit HAYDAROĞLU ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, ilçenin genel durumu ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında Bozcaada Kaymakamı Mehmet Halit Haydaroğlu’ndan brifing aldı. Vali İlhami AKTAŞ, Bozcaada Kaymakamı Mehmet Halit Haydaroğlu'na hayırlı olsun temennisinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Vali İlhami Aktaş, daha sonra kaymakamlık hizmet birimlerini inceleyerek kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar diledi. Ardından İlçe Jandarma Komutanlığına geçen Vali İlhami Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Ayhan Karadağ ile görüşerek sohbet edip yapılan çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili bilgi aldı. Vali İlhami Aktaş, kaymakamlığın ardından İlçede son olarak  İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek  görevli Jandarma personeline  ile bir araya geldi.  İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretinin ardından Vali İlhami Aktaş, 5. Komando Tabur Komutanlığını ziyaret etti. 5. Komando Tabur Komutan V.  Piyade Üsteğmen Sefa Vatandaş tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, 5. Komando Tabur Komutanlığı’nın ziyaretçi şeref defterini imzaladı. 5. Komando Tabur Komutan V.  Piyade Üsteğmen Sefa Vatandaş’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali İlhami Aktaş, 5. Komando Tabur Komutan V.  Piyade Üsteğmen Sefa Vatandaş’a  ve personeline görevlerinizde başarılar diledi.

Haber Merkezi